Makó és környéke

2016.09.16. 21:34

Tantermeket avattak a maroslelei falunapon

Felavatták az általános iskolában azt a két alsó tagozatos tantermet, amit a nyári szünetben újítottak fel teljesen.

Sz.I.M.

Kővágó Attila sportegyesületi elnök, illetve a negyedszázados polgárőr- és tűzoltó-egyesület kapta idén a Marosleléért kitüntető címet – derült ki délután, a falunapi programsorozat nyitányának tekinthető ünnepi testületi ülésen. Felavatták az általános iskolában azt a két alsó tagozatos tantermet is, amit a nyári szünetben újítottak fel teljesen. Ebben az iskolában szervezte lapunk három évvel ezelőtt az Okos Falu programot – a diákoknak a mobilinternettel kapcsolatos képzést indítottunk. Este a falu főterén a 45 esztendős rocklegenda, a szombathelyi Lord együttes lép fel, majd a helyi Smokie Joe zenekar ad búcsúkoncertet.


Maroslelére a hétvégén is érdemes lesz kilátogatni: szombat délután gazdatalálkozó várja az érdeklődőket, 6-tól a Dzsúz együttes játszik, lesz tűzijáték és retró diszkó. Vasárnap délelőtt 10-től pedig a sportpályán veteránjármű-bemutatót és focitornát rendeznek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!