Makó és környéke

2017.07.24. 08:55

Teherautó szakította át a korlátot, megsérült a sofőr

Személyi sérüléssel járó baleset történt az M43-as autópálya 46-os kilométerében, ahol egy teherautó átszakította a szalagkorlátot.

A rendőrök befejezték a helyszínelést az M43-as autópályán, Királyhegyes közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset miatt volt teljes útlezárás.


Korábban írtuk:

A közlekedési baleset július 24-én, 1 óra 30 perckor történt az M43-as autópálya, 46-os kilométerszelvényében Királyhegyes közelében. Eddig tisztázatlan körülmények egy teherautó a Csanádpalota felé vezető oldalon a középső szalagkorlátot átszakította, majd áttért az autópálya Makó felé vezető oldalára. A teherautó sofőrje könnyű sérülést szenvedett.

Az autópálya balesettel érintett szakaszát a rendőrség a Makó felé vezető oldalon a műszaki mentés és a helyszíni szemle idejére teljes szélességében lezárta, a forgalmat Kövegy irányába terelték. A határátkelő irányába vezető oldalon a forgalom félpályán, a haladósávban halad - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!