Makó és környéke

2014.03.04. 21:36

Új csomagtartóval kapta vissza az ellopott biciklit

Makó - Ellopták a makói Molnár Dorina biciklijét, mégis jól járt: a rendőrök megtalálták a kétkerekűt, visszakapta, ráadásul egy új csomagtartó is van rajta.

Szabó Imre

Mindent Makóról

A delmagyar.hu hivatalos makói Facebook-oldala, nem csak makóiaknak.

A makói [namelink name="Molnár Dorina"] piros Power kerékpárját 3 hete lopták el a Petőfi parki ház udvaráról. A tolvaj, akiről utóbb kiderült, hogy magyarcsanádi, valószínűleg beugrott a kerítésen, majd hazabiciklizett szerzeményével. Az eladóként dolgozó fiatal hölgy nem remélte, hogy valaha is viszontlátja a drótszamarat – már vett is helyette egy másikat 26 ezer forintért. A napokban aztán dupla meglepetés érte: nem csupán azt tudta meg, hogy a bicaj meglett, de amikor átvette, az is kiderült, hogy valaki új csomagtartót szerelt rá.

Mint megírtuk, Dorina 12 éve vásárolt, 18 ezer forintra értékelt kétkerekűjét s még másik 14-et a rendőrség gyanúja szerint a 40 éves magyarcsanádi V. Csaba lopta el. A biciklik a nyomozás során tartott házkutatások alkalmával kerültek elő. A lefoglalt járművek a rendőrség honlapján, illetve a delmagyar.hu egyik galériájában is megtekinthetők – Dorina édesanyja épp online lapunkat böngészve vette észre, hogy érdemes bemenniük a makói kapitányságra. Megtudtuk: az elmúlt napokban a 15 bicikliből 9-et már elvitt a jogos tulajdonos, 6 még várja gazdáját.

Molnár Dorina nagyon örült a visszakapott biciklinek. A szerző felvétele

Molnár Dorina nagyon örült a visszakapott biciklinek. A szerző felvétele
Dorina azt mondja, most már vigyáz mindkét kerékpárra, nem az udvaron, hanem zárt tárolóban tartja őket. Egyébként korábban, 6 évvel ezelőtt is loptak már el tőle biciklit, méghozzá az egyik nagyáruház tárolójából – az azonban nem került elő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!