Makó és környéke

2019.03.11. 13:19

Vége a vizsgálatnak: Több mint kétezer körbálaszalma égett

A Makói Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát azzal a férfival szemben, aki tavaly szeptemberben a Földeák és Igás közötti út mellett csaknem 2400 körbálaszalmát gyújtott fel.

Munkatársunktól

Ahogy azt korábban írtuk, a rendőrségre 2018. szeptember 23-án 17 óra körül egy hivatásos vadásztól érkezett bejelentés a 4422-es út melletti tűzesetről. A katasztrófavédelem munkatársai rövid időn belül megfékezték a lángokat. A kiérkező rendőrök a helyszín közelében igazoltattak egy zavartan viselkedő földeáki férfit, akinél két öngyújtót találtak. - írja a Police.hu.

 

Több mint 2000 szalmabála gyulladt ki Makónál még szeptemberben. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


Őt a Makói Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellene jelentős kárt okozó rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.


A Makói Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.


Korábbi cikkünket és képeinket a témából az alábbi linken érik el:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!