Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

1,2 millió a rendészeti képzésre

Makó – A romló közbiztonság és gazdasági helyzet miatt egyre nagyobb szükség van vagyonvédelemre.
Emelte ki tegnap délelőtt a makói Juhász Gyula Református Gimnázium és Szakképző Iskola rendhagyó osztályfőnöki óráján Márton Imre, a Személy-, Vagyonvédelem és Magánnyomozói Szakmai Kamara megyei alelnöke.A vagyonvédelem hazánkban még nagyon fiatal szakmának számít, mindössze húsz éves múltra tekint vissza. Samu Mihály, a Securitas Biztonsági Szolgáltatások Magyarország Kft. igazgatója elmondta: a fiatalok közül egyre többen választják a továbbtanuláskor a rendészeti képzést, mint amilyen a makói intézményben is folyik. A szakképzés színvonalának emelése érdekében tegnap a cég egymillió forintot adott az iskolának, a megyei kamarától pedig 200 ezret kapott a gimnázium.

Olvasóink írták

  • 2. dodó 2009. szeptember 30. 21:10
    „Mi az, hogy "romló közbiztonság"???
    Hogy merik meghazudtolni nemzetünk büszkeségét, a mi igazszívű- és szavú - nem utolsósorban szép és tehetséges, sőt bölcs - igazságügyi és rendészeti miniszterünket? Nem nyilatkozta ki elégszer: "a közbiztonság jó és egyre javul"?”
  • 1. hajosinas 2009. szeptember 30. 15:12
    „Jó lenne, ha az intézmény minden diákja, nagy-nagy szorgalommal végezné tanulmányait a kedvezőbb feltételek melett a jövőben.Legyen belőlük nagyon jó szakember gárda, hogy a környezetükben élők még nagyobb biztonságban, nyugodtan élhessék életüket.Kivánok ehhez sok sikert és jó egészséget! Úgy gondolom, az adományozók, a lehető legjobb helyre fektették be adományaikat, köszönet érte.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt év után újból tanítanak a Bajzában

Makó - A gyermeklétszám fogyása miatt 5 évvel ezelőtt bezárták a makói Bajza utcai iskolát. A Kálvin… Tovább olvasom