Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

15 éves a makói vízmű

Makó - Az egységes megyei vízművállalat felbomlásakor alakult meg a Makó Térségi Víziközmű Kft.
Az egységes megyei vízművállalat felbomlásakor alakult meg a Makó Térségi Víziközmű Kft., amely az érintett önkormányzatok közös tulajdonában van, és 18 településen gondoskodik a vezetékes ivóvízről. Jelenleg 110 ember munkahelye. A társaság most ünnepli 15. születésnapját – mondta el lapunknak a vezérigazgató, Medgyesi Pál. A cégvezető a másfél évtizedet sikerként könyveli el, hiszen míg másutt a hasonló társaságok helyzete egyre nehezebb, néhol a vízellátás is gondot jelent, Makó térségében ilyesmiről szó sincs.

Olvasóink írták

 • 7. Bendeflóra 2009. augusztus 17. 15:26
  „Először is köszönjük érdeklődésüket.

  Végtelenül sajnáljuk, hogy a két szervezetnek nagyon hasonló a neve, de szeretnénk, ha megkülönböztetnék egymástól a két különböző feladattal megbízott egységet.
  Mi a MAKÓ-TÉRSÉGI VÍZIKÖZMŰ KFT, víziközmű rendszereket üzemeltetünk.
  A Makó-Térségi Víziközmű TÁRSULAT pedig begyűjti a szükséges érdekeltségi hozzájárulásokat.
  Megértjük a türelmetlenségüket, hiszen ha valakinek, akkor a Kft-nek is rengeteg problémát okozott az elmúlt években a meg nem épült szennyvízcsatornák és létesítmények hiánya.
  Ha hivatalos tájékoztatásra nem is hatalmazott fel bennünket az érintett 6 önkormányzat, úgy tudjuk, hogy több mint 1 milliárd Ft a Társulat számláján már rendelkezésre áll, több mint 3 milliárd Ft állami támogatás rendelkezésre áll, és a 10 milliárd Ft nagyságrendű európai uniós támogatás kihirdetése is rövidesen várható.
  Türelmetlenségüket jelezzük a beruházó 6 önkormányzatból álló Társulás felé.

  Tisztelettel:
  Bende Flóra
  a Makó-Térségi Víziközmű Kft. sajtóreferense”
 • 6. napiszar 2009. augusztus 09. 07:52
  „sintér na kivételesen ezt a pénz eltünést én is halottam egy képviselönk szájából,mikor rá kérdeztem hogy ha Brüsszeltöl nem kapunk pénzt akkor vissza fizetik kíváncsi leszek mit meg miből!!!!!!!!!!!!”
 • 5. sintér 2009. augusztus 09. 07:42
  „cibuka a csatornára szedett pénz már nincs meg az OTP-nél ez biztos belső infó,már a tavalyi évkor elkopott,egyébként nem létező pályázatra hogy lehet pénzt szedni!!!!ezt sose fogom meg érteni!”
 • 4. cibuka 2009. augusztus 09. 07:29
  „zolcsi44. A viz azért drága(a multkoriban megirta a "délinyúz",onnan vagyok ilyen okos),mert keveset isztok belőle és pang a viz a vezetékben.”
 • 3. cibuka 2009. augusztus 09. 07:24
  „MIKOR KÉSZŰL EL A MÉG ELSEMKEZDŐDÖTT CSATORNA BERUHÁZÁS????????????????????????????????????????”
 • 2. hajosinas 2009. augusztus 09. 06:43
  „1-nek! Hát jön az iungatlan adó és nagy lesz a Béke u-i fészek rezsije!Valahogy elő kell teremteni.Csak azt nem értem, nincs fiatal energikus szakember erre a pozicióra ? Aki elérte a nyugdij korhatárt,az menjen nyugdijba és adja át a helyét annak, aki még nem túlkoros.Üljön bele otthon a hintaszékébe és szunyókáljon benne.”
 • 1. zolcsi44 2009. augusztus 08. 13:31
  „Hát igen 110 emberhez Vezérigazgato kell, természetesen extra fizetésért. A viz meg rohadt drága, hogy is van ez????”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Termálvízzel olcsóbb - 865 milliós makói távhőberuházás

Makó - A makói távfűtés az országban a harmadik legdrágább. Ezért a gáz helyett termálenergiával biztosítanák a szükséges hőt a panellakásokban, illetve a fürdőben is. Tovább olvasom