Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

„Tanulás után édes a pihenés

Ezer éve nem láttalak, mintha nem is ugyanabban a városban élnénk, hogy vagy? A véletlenül összefutó ismerősök szokásos kérdésére a rövid válasz: köszönöm, jól. Sosem tudjuk meg, valójában mi foglalkoztatja a másikat, mi történt vele – és mi nem. A föntinél kicsivel hosszabb válaszért most mi keressük meg az önök ismerőseit. Milyen volt az éve? – kérdezzük a megyei városok lakóit december hátralévő napjain.
Sipos Mihály hangját nap mint nap hallhatják Fotó: Gyenes Kálmán
– Sok munka és kemény tanulás jellemezte az utóbbi esztendőt – foglalta össze tömören Sipos Mihály, a makói Árkádia Rádió szerkesztő-riportere, akinek hangját csaknem mindennap hallhatják a makói kistérségben, de jó idő esetén még akár Szegeden, vagy Szentesen is, akik a 96,8 MHz-es frekvenciára hangolnak. – Szerencsére a tanulmányaimban is sikereket értem el, Esztergomban tanulok kommunikációt és médiaismereteket, és még jövőre is az iskolapadot kell koptatnom. Így, a vizsgák és a munka végeztével édes lesz az év végi pihenés, amit már nagyon várok.

– Közérzetemben jelentős változást hozott, hogy idén végre rászántam magam, és elmentem egy csontkovácshoz, aki rendbe hozott. Hála és köszönet illeti páromat is, aki mindenben támogat, és kitart mellettem, ha a tanulás és a munka miatt ritkábban is találkozhatunk. A riporterség mellett számos rendezvényre is meghívást kaptam, csaknem minden városi programon részt vettem az elmúlt évben, ezek közül kiemelném a Makói Muzsikát, aminek minden koncertjét nagyon élveztem, és remélem, ez a program jövőre is ugyanilyen színvonalas lesz.

– Azért néhány napot a nyaralásra is tudtam szakítani, és nagy örömömre végre eljuthattam Dobogókőre, ahol korábban még sosem jártam. Jövőre azért szeretnék valamelyik tengerpartra is elmenni. 2006-ra egyébként számos nagy tervem van, de így előre nem lőném le a poénokat ismerőseim, rokonaim előtt."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bemutatkozott a Létalap Párt Makón

A Kisbagoly vendéglőben tartotta bemutatkozó sajtótájékoztatóját a napokban a Létalap Párt Makón.… Tovább olvasom