Délmagyar logó

2019. 01. 24. csütörtök - Timót -2°C | 1°C Még több cikk.

A JME venné át a jobboldal szerepét

ellentétek miatt, az MDF makói szervezetét feloszlatták, mi pedig a jobboldalon emiatt támadt üres teret szeretnénk betölteni széles körű, befogadó civil szervezetként – mondta el az önkormányzati képviselőjelöltjeiket bemutató fórumon Orbán Imre, a Jobb Makóért Egyesület elnöke.
Mágori Józsefné
– A Fidesz Makón szervezetileg összeomlott a belső ellentétek miatt, az MDF makói szervezetét feloszlatták, mi pedig a jobboldalon emiatt támadt üres teret szeretnénk betölteni széles körű, befogadó civil szervezetként – mondta el az önkormányzati képviselőjelöltjeiket bemutató fórumon Orbán Imre, a Jobb Makóért Egyesület elnöke. Úgy vélte, a helyhatósági választás a Gyurcsány-csomagról, a megszorító intézkedésekről szóló népszavazás is lesz egyben.

A Jobb Makóért Egyesület képviselőjelöltjei a körzetek sorrendjében: Kiss Béláné, Szabó Sámuel, Kiss Attila, Demkóné Simon Katalin, Mágori Józsefné, Szűcs Tamás, Balogi József, Kómárné Nagyfalusi Mária, Hadik György, Gál Sándor, Ferenczi Gábor, Puszta János, Orbán Imre, Nagy-György József.

A Jobb Makóért Egyesület polgármesterjelöltje, Mágori Józsefné azt hangsúlyozta, hogy nem vetélytársaikkal szeretnének a kampányban foglalkozni, hiszen szakemberek által kidolgozott programjuk van arra, miként lehet a város gazdaságát fellendíteni. Hozzátette: valamennyi aspiránsuk rendelkezik már az induláshoz szükséges mennyiségű ajánlószelvénnyel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koreába hívják vendégtanárnak

A Makói Video- és Művészeti Műhelyt idén a csoport vezetője, Czibolya Kálmán képviselte Koreában,… Tovább olvasom