Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

A makói ipari park új szerepe

A makói Korona Szállóban rendezett szakmai fórumon kormányzati tisztviselők, az érintett önkormányzatok és ipari parkok képviselői, valamint szakemberek tekintették át, milyen szerepük lehet a Magyarországon tíz esztendeje létező ipari parkoknak a gazdaság- és területfejlesztésben.
A makói Korona Szállóban rendezett szakmai fórumon kormányzati tisztviselők, az érintett önkormányzatok és ipari parkok képviselői, valamint szakemberek tekintették át, milyen szerepük lehet a Magyarországon tíz esztendeje létező ipari parkoknak a gazdaság- és területfejlesztésben. A rendezvény sajtótájékoztatóján Szegvári Péter, a Regionális Fejlesztési Holding Rt. vezérigazgató-helyettese elmondta: a hazai ipari parkokban jelenleg százötvenezren dolgoznak, és az itteni üzemek a magyar high-tech export 60 százalékát adják.

A házigazda, Németh Sándor – a makói vállalkozói szövetség elnöke és a Németh Toll Kft. ügyvezető igazgatója – a makói ipari parkról szólva elmondta: reményei szerint a terület új státust kap, azaz kistérségi gazdaságfejlesztési ipari parkká válhat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Politikusból lett vendéglős a makói Mihály Zoltán

Politikusból vendéglőssé avanzsált Makó rendszerváltás utáni első parlamenti képviselője, Mihály… Tovább olvasom