Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Allahu akbar feliratú matricát ragasztottak a Jobbik pártelnökének autójára - Vona: a kerítés marad, a kormány megy

Makón tartott lakossági fórumot Vona Gábor, a Jobbik elnöke, a párt miniszterelnök jelötje. Amíg a fórum tartott, valaki Allahu Akbar feliratú matricát ragasztott a pártelnök autójának hátújára. Járókelők nézegették és fotózták, úgy vettük észre mi is.
- Február 25-én a vásárhelyiek példát mutattak összefogásból. Április 8-án a makóiak előtt is ott a lehetőség. Makó és Vásárhely között tisztességes együttműködésre van szükség - mondta a fórum elején Kiss Attila, a 4-es választókerület jobbikos országgyűlésiképviselő-jelöltje. Beszélt arról, hogy a választási programja 12 fejezetből, 70 pontból áll. Ezek közül kiemelte az út- és járdaépítést, élelmiszer feldolgozó létesítését a térségben. A fiataloknak pedig fecskeházakat ígért.

Vona Gábor pártelnök arról beszélt, tiszta a lelkiismerete. Bármerre jár az országban, bele mer nézni az emberek szemébe, nem úgy, mint a kormányfő.

- Nem vagyok homoszexuális, sem terrorista. Ezeket azért terjesztik rólam, mert nem találnak fogást rajtam. Én katolikus családapa vagyok. Azért támadnak, mert félnek attól, hogy kormányváltás lesz és el kell számolniuk - tette hozzá.

Vona azt is mondta, hogy azok a pártok, amelyek kormányon voltak az elmúlt 28 évben, még ellenzékiként váltak korrupttá. A jobbikos polgármesterek településein viszont nincsenek ilyen ügyek.
- A Fidesz azzal is riogat, hogy le akarjuk bontani a kerítést. Nem igaz, a kerítés marad, a kormány megy. Határőrséget is létrehozunk és helyreállítjuk a demokráciát - közölte a pártelnök.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az útalapra megvan a pénz, még idén megcsinálják - Sárba süllyedt a makói Vasvári Pál utca

Az útalapra megvan a pénz, még idén megcsinálják - Sárba süllyedt a makói Vasvári Pál utca
Valósággal beleragadtak a sárba a makói Vasvári Pál utca közepén élők, nem tud bejönni hozzájuk… Tovább olvasom