Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Autófeltörőket fogtak Makón

Negyven autót tört fel Makón az a háromtagú banda, melynek tagjait most fogták el a város kapitányság rendőrei. A gyanúsítottak által okozott teljes kár értéke meghaladja a másfél millió forintot.
A három fiatalember – egyikük alig töltötte be a tizennegyedik életévét, a másik kettő húsz-, illetve huszonegy éves – megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy novemberben Makó különböző pontjain mintegy negyven autót tört fel, emellett jármű önkényes elvételével is gyanúsítják őket.

Több kerékpár és egy segéd-motorkerékpár eltulajdonítása, valamint személygépkocsik eltulajdonításának kísérlete miatt is nyomoz ügyükben a rendőrség. A csapat egyébként nem csupán Makón, de Mezőhegyesen is elkövetett hasonló bűncselekményeket – november végén öt személygépkocsi-feltörés, valamint egy autó eltulajdonítása róható a terhükre. Az általuk okozott kár összesen mintegy másfél millió forint.

A fiatalok lakásán a gyors nyomozás, adatgyűjtés után megtartott házkutatások során az eltulajdonított tárgyak jelentős része, valamint a bűncselekmények elkövetéséhez használt eszközök előkerültek. Kihallgatásuk során a gyanúsítottak a bűncselekmények elkövetését elismerték, a sértettek felkutatása, valamint a körülmények tisztázása azonban még tart.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Harvardon végzett makói

Jelenleg színdarabot ír, közben első magyar nyelvű verseskötetének megjelenésére vár a Makóról… Tovább olvasom