Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Autók, motorok makói parádéja - galéria

Autók, motorok makói parádéja - galéria
Makó - A járgányok között régiek és vadonatújak, erősek és érdekesek egyaránt akadtak.
– Mind a ketten motorozunk már 15 éves korunk óta; nem ez hozott össze bennünket, de most már ez a közös szenvedélyünk – hallottuk a kiszombori Tenczer házaspártól, Csabától és Máriától, a makói tavaszköszöntő autós-motoros találkozó résztvevőitől. Elárulták: kismotorral kezdték, ma viszont már a férj egy 600-as Yamaha Fazerrel, a feleség pedig egy Suzuki GS 500-assal jár. A száguldás két keréken olyannyira része az életüknek, hogy egybekelésüket 3 évvel ezelőtt motoros esküvővel szentelték meg – akkor közel félszázan robogtak velük együtt.
Autók, motorok makói parádéja. Fotó: Szabó Imre (galéria)
A szombati makói találkozóra bő kétszer ennyien jöttek el, autósok, motorosok vegyesen. Márton Imre, a házigazda Erdei János Sportcsarnok vezetője elmondta, ez a harmadik ilyen rendezvény. Bár kicsit furcsa volt, hogy a hagyományos helyszín, a Hollósy Kornélia utcai parkoló most egyúttal a piac ideiglenes helyszínéül is szolgál, ez nem zavart senkit, sőt külön hangulatot adott a délelőttnek. A járgányok között régiek és vadonatújak, erősek és érdekesek egyaránt akadtak. A résztvevők nem csupán összejöttek, de egy nagy kört is tettek a városban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Időben fizetett, mégis felszólították - az áramszolgáltató nem adott érdemi magyarázatot a makói esetre

Hiába fizette be megszüntetett villanyórája után a fennmaradt fogyasztás ellenértékét 4 nappal a határidő előtt egy makói olvasónk az áramszolgáltatónak, mégis barátságtalan hangnemű felszólító levelet küldtek neki - ráadásul aznap, amikor postázta az összeget. Tovább olvasom