Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Bajban Apátfalva erdei iskolája

Csapatépítő tréningek és konferenciák helyszíneként is hirdeti Apátfalva önkormányzata a Szigetház Erdei Iskolát, hiszen az iskolák központi támogatásából idén jóval kevesebb jutott a tanulmányi kirándulások szervezésére – így a 2005-ös évben megfordult csoportoknak csak töredéke vette igénybe az intézményt.
Csapatépítő tréningek és konferenciák helyszíneként is hirdeti Apátfalva önkormányzata a Szigetház Erdei Iskolát, hiszen az iskolák központi támogatásából idén jóval kevesebb jutott a tanulmányi kirándulások szervezésére – így a 2005-ös évben megfordult csoportoknak csak töredéke vette igénybe az intézményt. Móricz Ágnes, a művelődési ház igazgatója ezenfelül még elmondta: hasonló pangástól tartanak a következő évben is.

– Egyetlen iskola sem kényszerítheti a szülőt arra, hogy kifizessék az erdei iskola költségét, így idén tavasztól késő őszig mindössze tizenegy csoportot tudtunk fogadni, ezek közül is csak négy maradt egy-két éjszakánál tovább. Reméljük, hogy jövőre több környékbeli általános iskola pályázik sikerrel a támogatásra, különben csak más típusú rendezvények színhelyéül használhatjuk ezt az intézményt – fogalmazott a vezető. Hozzátette: jelenleg is konferenciák, helyi iskolai rendezvények megtartására használják az erdei iskolát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A fiához megy Brazíliába

Információink szerint az egyik kereskedelmi televízió szervezésében hamarosan a fiához, Brazíliába… Tovább olvasom