Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Benzinnel locsolta le a feleségét Cs. Imre

Meg akarta gyújtani, ezért benzinnel locsolta le a feleségét egy kiszombori férfi – az asszony szerencsére el tudott menekülni, így kisebb sérülésekkel megúszta. Cs. Imrét tegnap letartóztatták, ellene súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás.
Ez a kiszombori ház sok veszekedést látott már. Fotó: Segesvári Csaba
A kiszombori Mérnök utca végén álló ház, ahol a kis híján tragikus eset történt, most üresen áll. A rendőrség eddigi adatai szerint a férfi itt keveredett vitába a feleségével, és ennek során került elő a benzin, amivel az asszonyt a fején és az arcán öntötte le. Meggyújtani szerencsére már nem tudta, a nő ugyanis elmenekült és segítséget kért, így csupán nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozott a rá locsolt gyúlékony anyag a szemén. A telefonon riasztott körzeti megbízott perceken belül a helyszínre érkezett, és elfogta a férfit.

A két szomszéd ház lakóival tegnap ugyan beszéltünk, ám sem a jobb oldaliban lakó idős asszony, sem a bal oldaliban otthon talált fiatalember nem akart nekünk nyilatkozni a történtekről – érezni lehetett, tartanak a szerintük gyakran italozó férfitől. Annyit azért megtudtunk, hogy a férfi, aki az asszonytól külön él, ám időről időre visszatér hozzá, tavaly nyáron egyszer a házat is felgyújtotta. Ennek nyomai még mindig látszanak az épületen. Egy utcával arrébb megtaláltuk a férfi édesanyját is, akihez éppen ottjártunkkor érkezett oda menye. Kettejük között hamar éles vita alakult ki a szemünk láttára arról, ki a hibás a történtekért, kérdéseinkre viszont egyikük sem akart válaszolni, és a fotózás ellen is tiltakoztak. Az édesanya végül annyit volt hajlandó nekünk mondani, szerinte az asszony legalább annyira hibás a házasság megromlásáért és a szörnyű véget ért vitáért, mint a fia.

A férfit, Cs. Imrét kihallgatását követően őrizetbe vették, tegnap pedig előzetes letartóztatásba is helyezte a bíróság. Ellene súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanújával indított büntetőeljárást a Makói Rendőrkapitányság.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Finnyásak a makói fecskék

Nem költöztek át a cukrászda környékéről a Bérpalota eresze alatt fészkelő molnárfecskék ahhoz az új… Tovább olvasom