Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Bombával fenyegetőztek Makón

Makó - Szökéséhez a bombariadót találta a legcélravezetőbbnek a makói kórház pszichiátriai osztályának egyik betege.
Péntek délelőtt tett bejelentést a Szegedi Rendőrkapitányság ügyeltére, egy akkor még ismeretlen női hang, hogy bombát helyezett el a makói kórházban - tudta meg a delmagyar.hu Pál János alezredetstől, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől.

A gyors és szakaszerű rendőri intézkedéseknek, és sikeres nyomozati cselekményeknek köszönhetően a Makói Rendőrkapitányság munkatársai, kevesebb, mint egy óra alatt eljutottak és elfogták a robbantással fenyegetőt.

A 41 éves, ferencszállási nő kihallgatása során elmondta, hogy haza akart menni és úgy gondolta, hogy az épület kiürítése során talán lett volna lehetősége elszökni.

Vele szemben közveszéllyel fenyegetés vétség elkövetése miatt indított büntetőeljárást a Makói Rendőrkapitányság.


Olvasóink írták

 • 5. redstar 2009. július 13. 13:11
  „4.zejko:Lehet, hogy izgalmas cikksorozatot jelentetnének meg "Zejko kilátástalan harca a magyar helyesírással" címmel...:-DD”
 • 4. Zejko 2009. július 12. 00:15
  „"Bombaval fenyegetoztek" Milyen hatas vadasz cim a cikk meg egy nagy kalap sz. .r.rrr na gyerekek ez a media ha beke lenne a foldon milyen nagy bajba lenne a media mi? szarhazi banda.”
 • 3. rolee 2009. július 11. 14:03
  „Nem hiába van a pszhiátrián! :)”
 • 2. miszter 2009. július 11. 12:30
  „Lecsaptak a gaz telefonálóra a rend szigorú őrei. Ez igen! Gondolom, jó nehéz volt felszedni a szálakat.”
 • 1. achilleus 2009. július 11. 12:17
  „Megdöbbentő:
  http://vastagbor.blog.hu/2009/07/09/nincs_ellatatlan_beteg_az_opni_bezarasa_miatt
  ""... valódi problémát, és ezzel a szakmai és alapjogi aggályokat az olyan betegek sorsa jelenti, akik a megszűnő ágyakon feküdtek, és akiket a minél gyorsabb ágyszámcsökkentés érdekében elbocsátottak az intézményből. Jelentős számban közülük kerültek ki az ellátás nélkül maradó betegek. Pszichés zavaruk következtében sokuk nem rendelkezik a betegségükkel kapcsolatos belátási képességgel, ezért visszautasítják a kezelést, és problémáikért nemegyszer az őket kezelő intézményt, orvosaikat okolják. Ők azok, akik elbocsátásuk után rövid időn belül, vagy nyomban abbahagyják a gyógyszerek szedését, nem mennek el az ideggondozóba, romló állapotuk következtében az utcán kötnek ki, növelve a hajléktalanok számát. Az immár ellátáson kívül rekedt betegek a fővárosban koncentrálódnak. A nemzetközi tapasztalatok szerint a pszichiátriai ágyak számának csökkenésével arányosan nő a pszichiátriai betegek által elkövetett bűncselekmények száma." - Az állampolgári jogok országgyűlési biztosának közleménye (OBH 2464/2007)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életmentő-tanfolyam a kórházban

Makó - Az életmentő-tanfolyam kapcsán felmerült: újraélesztő berendezéseket kellene telepíteni a város forgalmas helyeire. Tovább olvasom