Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Bővítenék a makói sport- múzeumot

Pályázatot nyújt be a Szent János téri sportmúzeumi szoba bővítésére, új eszközök beszerzésére és programok szervezésére a makói önkormányzat – határozta el tegnapi rendkívüli ülésén a város képviselő-testülete.
Pályázatot nyújt be a Szent János téri sportmúzeumi szoba bővítésére, új eszközök beszerzésére és programok szervezésére a makói önkormányzat – határozta el tegnapi rendkívüli ülésén a város képviselő-testülete. A kulturális tárca Közkincs-program pályázatára 2,7 milliós kérelmet nyújtanak be a napokban, amihez a város háromszázezer forintos önrészt ajánl fel – ez utóbbit egyébként a sportbizottság elnökének, Molnár Lászlónak a sportfeladatokra átadott képviselői alapjából biztosítják.

Ha a pályázatot kedvezően bírálják el, a pénzből számítógépet, szkennert, nyomtatót, digitális fényképezőgépet, illetve szekrényeket és vitrineket szereznének be, valamint sporttémájú könyveket vásárolnának. Emellett óvodai és iskolai csoportok fogadását, kihelyezett osztályfőnöki órák megtartását és egyesületi közgyűlések, sportköri találkozók, tévéműsorok rendezését szerveznék meg a támogatásból.

Az ülésen ezenkívül módosították a Maros-part rehabilitációs terveire benyújtott pályázatról szóló határozatot, illetve a lakástámogatási rendeletet és ezek nyomán a városi költségvetést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húszezer kandalló az idén

Két éven belül teljes gyártókapacitását szeretné a város peremére telepíteni a minőségi kandallóiról… Tovább olvasom