Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 17°C | 29°C Még több cikk.

Buzás civil és baloldali csapattal indul

Makó - Buzás Pétert támogatja, és ezúttal minden makói körzetben közös képviselőjelöltet indít az önkormányzati választáson a Polgári Szövetség Makóért, a Magyar Szocialista Párt és a Demokratikus Koalíció.
Csütörtöki bemutatkozó tájékoztatójukon Buzás Péter, a civil és baloldali összefogás polgármesterjelöltje azt mondta, részletes programot később hirdetnek, de fő céljuk az, hogy folytassák azt a munkát, amely az ő vezetésével 20 éve kezdődött a városban. Felelősséget is vállalnak azért, ami Makón történt az elmúlt időszakban. Kihasználva azt a mozgásteret, amely az új államszervezetben az önkormányzatoknak jut, a családok segítéséért, minden korosztály boldogulásáért dolgoznak.

A munkahelyek létrejöttének támogatása mellett az is fontos szempont, hogy a nagy építkezések – a csatornázás, az utak leaszfaltozása, a fürdő megépítése – után még kényelmesebb lakóhellyé váljon Makó. Az országos pártpolitikának szerintük egy város életében nincs helye. A civil és baloldali összefogás bízik a sikerben: 4 éve külön jelölteket indítottak, és több helyen is egymást ütötték el az első helytől.

A csapat képviselőjelöltjei, körzetenként: 1. Kiss Péter Pál (PSZM), 2. Kiss Imréné (független, a DK támogatásával indul), 3. Domokos Mária (PSZM), 4. Baranyi Sándor (MSZP), 5. Marosvári Attila (PSZM), 6. Fekete Tibor, azaz Indián, (PSZM), 7. Molnár László (MSZP), 8. Gáspár Sándor (MSZP). A 8 jelöltből 5 – Kissné, Baranyi, Marosvári alpolgármester, Molnár és Gáspár – ma is képviselő, ciklusok óta.

Az újak is ismertek: Kiss Péter Pál építési vállalkozó, Fekete Tibor a várost üzemeltető Kommunális Nkft. középvezetője, Domokos Mária pedig háziorvos, aki korábban már dolgozott önkormányzati képviselőként. A listán Buzás és Marosvári után harmadikként Török Miklós állatorvos indul a DK jelöltjeként.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ifjú színészek Kelemen László városában

Kelemen László szellemi örökségének ápolása jegyében 10 napon át ismerkedtek a színészmesterség alapjaival hazai, erdélyi és felvidéki fiatalok Csanádpalotán. Tovább olvasom