Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Csempészeket üldöztek Kiszombornál

Cigarettacsempészeket üldöztek a minap a kiszombori határőrök, de végül csak a terepjárójukat találták meg a zsákmánnyal együtt. A kivilágított Ford Rangerre – ami a határ felől haladt a település irányába – a határ éjszakai ellenőrzése közben lettek figyelmesek.
Meg akarták állítani az autót, de az kikerülte őket, s nagy sebességgel elhajtott. A járőrök üldözőbe vették a Rangert, amely kikanyarodva a 43-as főútra Szeged irányába száguldott tovább. Deszk határáig üldözték, de ott a nagy forgalom miatt elveszítették. Nem sokkal később bejelentést kaptak a környéken tartózkodó határőrök, hogy megtalálták a kocsit járó motorral, de utasok nélkül. A jármű közelében különböző márkájú, magyar zárjegy nélküli cigarettákat találtak hatszázezer forint értékben.
A Rangert, amely egy szegedi kft. tulajdonában van, a száztíz karton csempészcigarettával együtt átadták a határőrök a vám- és pénzügyőrségnek.

Olvasóink írták

 • 4. Pista 2008. január 03. 18:03
  „Az a durva, hogy hogy veszítették el a Határőrök az üldözőbe vett autót a forgalom miatt! Sajnos szerintem ez azért van mert csak dísznek használják a megkülönböztető jelzést. Olyan nincs ha már üldözök, hogy a forgalom miatt szem elől veszítem. Ez is mind azért van mert megtiltják nekik a kéklámpa használatát a vezetők pedig egy tökösebb járőr aki meri is használni a rendelkezésre álló technikát biztos elkapta volna őket.
  Na mindegy ennyit erről”
 • 3. triatlonos 2007. december 19. 20:03
  „T. Joy!
  Csak ráéreztem, eltelt 5 nap mi van az autóval ? Mi a legujabb ujsághir a témában. Vagy titkos a nyomozás? Nem olyan bonyolült ügy ez, csak azzá teszik! Ugye ebben egyetértünk.”
 • 2. joy 2007. december 19. 14:30
  „Tria.
  De jól tudod.
  Gyakorlod?”
 • 1. triatlonos 2007. december 15. 07:59
  „Mi van a KFT-vel, az is eltünt. Forró nyomon nyomoznak, csak valakinek sütős, ezért egy kiocsit megrekedt a felderités. Már előre vetiti az árnyékot, biztosan a kocsit lopták, a cég is csak a sajtóból értesült az esetről. Ez egy szokásos forgatókönyv!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nemet kér a makói Fidesz

Arra kéri Buzás Péter polgármestert, a térség parlamenti képviselőjét a nyilvánosságon keresztül az… Tovább olvasom