Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Dáridó Kiszomboron

Kiszombor - Idén először komolyzenei est is szerepel a kiszombori falunapok programján: pénteken este hattól a Szegedi Tudományegyetem fúvószenekarának tagjai és a makói magán-zeneiskola növendékei a Rónay-kastély tornyából adnak koncertet, majd zenés est lesz a templom előtti téren.
Idén először komolyzenei est is szerepel a kiszombori falunapok programján: pénteken este hattól a Szegedi Tudományegyetem fúvószenekarának tagjai és a makói magán-zeneiskola növendékei a Rónay-kastély tornyából adnak koncertet, majd zenés est lesz a templom előtti téren. A szervezők meghívták az algyői citerazenekart, fellépnek a helyi gitárosok, lesz utcabál a Traubi együttessel, szombaton este héttől pedig Marót Viki és a Nova kultúrzenekar tart koncertet. Az idősebb korosztálynak vasárnap délután a Kis- zomborról elszármazott Bokor János és partnere, Kátai Zsuzsa primadonna énekel a Dankó Pista zenekar kíséretével. Az operettet kedvelőknek Szász Kati és Arany Tamás énekel öt órától, héttől pedig a helyiek egyik legkedveltebb műsora, az elmaradhatatlan Dáridó következik, ahol kiszombori tanárok, diákok, ismert közszereplők lépnek színpadra, különböző énekes-táncos produkciókkal.

Tavaly Rokker Zsolti volt a humorfelelős, idén Magyar Attila, Hajdú István és Beleznai Endre tart másfél órás kabaréműsort. Vasárnap délelőtt sportprogramok lesznek: lövész-, sakk- és labdarúgóversenyt tartanak, és ezen a napon dől el, hogy ki lesz az idén a helyi Vályogos-tavon tartott horgászverseny győztese.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötven makói dolgozhat a nagyszentmiklósi üzemben

Makó - Százötezer forintos „elérhető keresetet" kínál a romániai Nagyszentmiklóson működő… Tovább olvasom