Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Díjazták a legvirágosabbat

Négyszázötvenen neveztek be idén a Virágos Makóért címmel öt kategóriában meghirdetett városszépítő versenyre – tudtuk meg a makói főkertésztől, Ádok Jánosnétól az idei díjátadó ünnepségen.
Négyszázötvenen neveztek be idén a Virágos Makóért címmel öt kategóriában meghirdetett városszépítő versenyre – tudtuk meg a makói főkertésztől, Ádok Jánosnétól az idei díjátadó ünnepségen. Ez a szám komoly emelkedést jelez, hiszen tavaly alig több mint háromszázan, egy évvel korábban pedig száznál is kevesebben vállalták a megmérettetést.

A főkertész asszony persze nemcsak az érdeklődés növekedésének örül, de annak is, hogy a jelentkezők szakmai szemmel nézve is egyre igényesebb munkát végeznek, a város pedig – ennek köszönhetően – mind egységesebb képet mutat. A legszebb utcának a szakmai zsűri döntése alapján idén a Kelemen László utca bizonyult, a legszebb utcakertnek járó díjat és oklevelet Mágori Mihályné, a legszebb erkélyért járó hasonló elismerést pedig Kúsz Pálné vehette át a városházán. A közületek mezőnyében a Bugyi és Fia Autószalon vívta ki a legmagasabb elismerést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem térhet haza Ausztriába a házaspár

Ideges, zavart volt az a harmincéves, hontalan férfi, aki vasárnap hajnalban szeretett volna bejutni… Tovább olvasom