Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson -3°C | 10°C Még több cikk.

Dobos lett a hajléktalanból: a Steel együttes próbál és próbatermet keres

Makó - A 42 esztendős Madai Zsolt, azaz Joe Makón minden rockkoncerten ott van.
Megvalósult az egykori hajléktalan makói rocker régi vágya: van zenekara. A 42 esztendős Madai Zsolt, azaz Joe Makón minden rockkoncerten ott van.

Sorsát azért követtük nyomon, mert közel másfél évtizeden át hajléktalan volt – gyakran előfordult, hogy üres vagonban húzta meg magát éjszakára –, ám minthogy egyébként becsületesen dolgozó ember, a közelmúltban baráti segítséggel fedél került a feje fölé. Amikor legutóbb bő egy éve meglátogattuk szerény otthonában, többek között arról mesélt: régi vágya, hogy újra dobolhasson, valaha ugyanis egy rockbandában püfölte a bőröket.

A Steel egyik első fotója Fotó: DV
A Steel egyik első fotója Fotó: DV

A közelmúltban ez a vágya is teljesült, megkereste ugyanis két tehetséges fiatal makói gitáros, Kiss Szabolcs és Nádasdi János, hogy csatlakozzon hozzájuk. A csapat persze még formálódik: hiányzik a tagok közül egy basszusgitáros-énekes, keresnek próbatermet (most egy barátjuknál, Kelemen Lajosnál zenélnek, aki a csapat szervezője is egyben), Joe pedig saját dobszerkóra gyűjt, egyelőre kölcsönfelszerelést használ. Facebook-oldaluk és nevük viszont már van: Steel, azaz acél. A srácok feleannyi idősek, mint Joe, de lelkesek, és azt mondják, ebből nagyon jó rockbanda lesz. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bicikliket és gyerekülést foglaltak le

Két ellopott bicikli és egy gyerekülés gazdáit keresi a Makói Rendőrkapitányság. Tovább olvasom