Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Elérte az autópálya Nagylakot

Románia felől megnyitották az Arad-Nagylak közötti A1 autópálya egy szakaszát péntek délután. A magyar szakaszra még fél évet kell várni.
A romániai Nagylak után megnyitották az A1 autópálya Nagylak-Pécska közötti szakaszát, az Aradra vezető sztrádán még szombat reggel megjelentek az autósok. Az úton jelenleg 100 kilométer/órás sebességgel lehet haladni, a kis kerülővel még gyorsabban lehet Aradra érni. A 22 kilométeres szakasz átadását 2015. január 22-ére tervezték, a vendégmunkások áradata miatt a határidő lejárta előtt megnyitták a pályát. Pécskánál viszont véget ér az A1-es, a földmunka kész az aszfalt viszont hiányzik.

Elérte az autópálya Nagylakot - GALÉRIA

Hasonló a helyzet az M43-ashoz csatlakozó nagylaki résznél, a nyomvonalat jól látni, az átkelőnek viszont még híre hamva sincs.

Az M43-as is épül Makó és Nagylak között, igaz úgy tűnik, bőven van még mit tenniük a kivitelezőknek. A NIF eddig fél éves csúszást prognosztizál. Hogy érhet össze az M43-as a romániai A1-essel? Kiderül a hétfői Délmagyarországból.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előzetesben a kalapácsos gyilkos

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványozta, hogy a nyomozási bíró rendelje el annak a férfinak az előzetes letartóztatását, aki súlyosan bántalmazta 83 éves szállásadóját. Tovább olvasom