Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Elköszön a Hagymatikum igazgatója

Elköszön a Hagymatikum igazgatójaScheitzner Beáta
Makó - Távozik tisztségéből a makói Hagymatikum fürdő igazgatója, Scheitzner Beáta. Utódjáról hétfőn, rendkívüli ülésen dönt a makói képviselő-testület.
Megerősítette lapunk érdeklődésére Scheitzner Beáta, a makói Hagymatikum fürdő igazgatója, hogy december elsejével távozik tisztségéből. Azt mondta, azért megy el, mert egy komoly szakmai kihívást jelentő felkérést kapott: Miskolcon, a nevezetes tapolcai barlangfürdőt is magában foglaló intézmény vezetésére kérték fel.

A Hagymatikumot nehéz szívvel hagyja itt, hiszen nagyon a szívéhez nőtt. Végül azért mondott igent az ajánlatra, mert úgy gondolta, a gyerekek most még elég kicsik ahhoz, hogy költözzenek. Hozzátette, távozása mögött más indok nincs, és úgy gondolja, a fürdőt sikerült jó pályára állítani, és a továbbiakban is sikeres lesz.

Scheitzner Beáta még az előző városvezetés idején, 2013 tavaszán lett a fürdő vezetője. Korábban két éven át a város Tourinform-irodáját vezette, azt követően pedig egy idegenforgalmi és városmarketinggel foglalkozó cég vezetője volt.

A 2014-es helyhatósági választások után ő volt az egyetlen intézményvezető, aki megőrizte tisztségét. Utódlásáról hétfőn, rendkívüli testületi ülés keretében gondoskodnak. A poszt várományosa információink szerint Gergely Gábor, a makói Grand Hotel Glorius korábbi igazgatója, aki idén augusztusban vált meg a hotel vezetésétől.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ritkaság: hármasiker-borjak születtek Földeákon

Ritkaság: hármasiker-borjak születtek Földeákon
Hármas ikrei születtek nemrégiben egy földeáki tehénnek. Ez ritkaság, csak minden két-háromezredik ellésnél fordul elő. Tovább olvasom