Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Épülhet az M43-as

Áttörésre számít az M43-as autópálya-építés ügyében Botka László országgyűlési képviselő, Szeged polgármestere, aki mai parlamenti felszólalásában a munkálatok minél gyorsabb megkezdését javasolja a szaktárcának.
Áttörésre számít az M43-as autópálya-építés ügyében Botka László országgyűlési képviselő, Szeged polgármestere, aki mai parlamenti felszólalásában a munkálatok minél gyorsabb megkezdését javasolja a szaktárcának. Úgy véli, Buzás Péter makói polgármesterrel közösen, meggyőzték a gazdasági tárca vezetőjét és a miniszterelnököt, az EU támogatásával megvalósítandó útépítések között elsőnek sorolt út fontosságáról.

– Szeretnénk elérni, hogy néhány hónapon belül megkezdődhessen a háromszorosára duzzadt nemzetközi forgalomtól szenvedő Szegedet és Makót elkerülő útszakasz építésének előkészítése, és reméljük, hogy az év második felében kiírják a közbeszerzési eljárásokat. Így 2010 elejére elkészülhet az út, aminek Marosleléig tartó szakasza, a híddal együtt négysávos autópályaként, innen Makóig pedig autóútként épül meg.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eggyel több első osztály indulhat Makón

A mostani héttel szemben szeptemberben nyolc elsős osztály indulhat Makón, a gyereklétszám nem… Tovább olvasom