Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 20°C Még több cikk.

Épülhet az új sportcsarnok Makón, megjelent a támogatásról szóló határozat

Megjelent a Magyar Közlönyben az állami támogatásról szóló határozat, így indulhat a második makói sportcsarnok építése Újvároson.
 – Megjelent a Magyar Közlönyben az állami támogatásról szóló határozat, így indulhat a második makói sportcsarnok építése Újvároson – jelentette be hétfőn Czirbus Gábor alpolgármester és Tóth István, a helyi kézilabdaklub elnöke. Utóbbi azt mondta, 4 klubból létrejött egyesületüknél több mint 300-an sportolnak, közülük az utánpótlás megerősödése miatt 200-an gyerekek. A nagy létszám miatt egyre nehezebb volt megoldani az egyeztetést az edzések lebonyolításához.

Az alpolgármester hangsúlyozta: a sport korábban elhanyagolt terület volt a Maros-parti városban, 2014 óta viszont komoly fejlesztéseket indított az önkormányzat. Ezek közül kiemelte a sportcsarnok felújítását, a focipálya öltözőjének korszerűsítését, illetve az Almási-iskola tornatermének felújítását. Mindez együtt összesen több mint másfél milliárd forint, és a hamarosan megépülő sportuszoda költségvetése ebben még nincs benne.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brikettálót vesznek a 10 milliós jutalomból: Elismerő oklevelet kapott a belügyminisztertől Csanádalberti önkormányzata

A Start Plusz közfoglalkoztatási programok megvalósításában nyújtott kiemelkedő szakmai tevékenység elismeréseként a belügyminiszter elismerő oklevéllel jutalmazta Csanádelberti önkormányzatát. Tovább olvasom