Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Európa legjobb családbarát fürdője a Hagymatikum

Makó - Egy rangos nemzetközi turisztikai szakfolyóirat, a Luxury Travel Guide értékelése szerint a Hagymatikum Európa legjobb családbarát fürdője. Gergely Gábor igazgató az erről szóló oklevelet már átvette - a magazinban tavasszal jelenik meg a makói fürdőt értékelő cikk.
– Ez is jelzi, hogy Makó jól döntött, amikor az idegenforgalom felé fordult, és azt is, hogy érdemes a fürdőt tovább bővíteni, fejleszteni – mondta az elismerés kapcsán Gergely Gábor, a Hagymatikum igazgatója. Mint megtudtuk, a mind az öt kontinensen megjelenő Luxury Travel Guide-ot abból a célból alapították, hogy a világ minden tájáról bemutathassák az igényes turistáknak a legjobb turisztikai vállalkozásokat, utazási célpontokat.

Ezek között szállodák, éttermek, gyógy- és élményfürdők, síparadicsomok mellett akár az életstílus vagy a kultúra világából is a legjobbakat választják ki mind az öt kontinensről, idegenforgalmi szakújságírók értékelése alapján évről évre.
A Hagymatikumban a családi és az élményzónát hamarosan bővíteni is fogják. Fotó: Hagymatikum
A Hagymatikumban a családi és az élményzónát hamarosan bővíteni is fogják. Fotó: Hagymatikum

Gergely Gábor úgy tudja, a hatéves makói Hagymatikum olyan szempontok alapján lehetett a kontinens legjobb családbarát fürdője, mint az innováció és a tervezés egyedisége, a rendelkezésre álló szolgáltatások minősége és választéka. Számított a marketing és márkaépítés, az elhelyezkedés és megközelíthetőség, a dolgozói elégedettség és természetesen a vendégek visszajelzése, véleményei is.

Az elismerésről az igazgatót már hivatalosan is értesítették, átvehette az erről szóló oklevelet. Az évente egyszer megjelenő magazinban idén tavasszal lesz olvasható a Hagymatikumról szóló részletes ajánlás, értékelés. Az ünnepélyes díjátadót pedig, ahová a többi kategória győztesét is várják, novemberben tartják Londonban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Személy- és teherautó ütközött az M43-ason

Személy- és teherautó ütközött az M43-ason
Egy személyautó és egy tehergépjármű ütközött az M43-as autópályán a Csanádpalota… Tovább olvasom