Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Fiatal lányok vendéglátóját vitték el a rendőrök Makón - egyelőre nem tudni, miért

Makó - Egyelőre nem nyilatkozik a rendőrség arról, miért vittek el egy idősebb férfit a makói Bajcsy-Zsilinszky lakótelep egyik lakásáról a napokban. Az illető lakásában rendszeresen megfordultak nagyon fiatal lányok, olykor fiúk is, ami miatt a szomszédok jó ideje aggódtak.
– Egyáltalán nem lepett meg, hogy elvitték. Szerintem ideje volt – mondta egy lakó a szemközti házban arról a férfiról, akit a napokban a makói Bajcsy-Zsilinszky lakótelep egyik háztömbjéből vittek el a rendőrök. Az egyik lakó úgy emlékszik, először egy rendőrautó jött, két rendőrrel és ők két, feltűnően fiatal lányt hoztak ki a lakásból. A rendőrök nem sokkal később visszatértek, és elvitték a hatvanas éveiben járó férfit is.

A házban élők közül többen azt mondták, a lakásban jó ideje rendszeresen megfordultak fiatal, feltehetőleg intézetis lányok, néha fiúk is. A lakókat zavarta az állandó jövés-menés, illetve az, hogy ezek a fiatalok a lépcsőházba már a kapu kódjával jutottak be. Az is előfordult nemegyszer, hogy a nyugdíjas férfi, aki hosszú idő óta egyedül él, piros kocsijával hozta haza a lányokat. Hogy mit csinálhatott velük, azt csak találgatják, bár volt, aki megjegyezte: korábban is volt a háznál a rendőrség, sőt egyszer a mentők is.

Érdeklődtünk a megyei rendőr-főkapitányságon, mi miatt kellett elvinni a férfit, illetve indult-e az ügyben eljárás. Azt a választ kaptuk, hogy folyamatban lévő ügyről nem áll módjukban nyilatkozni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ezer új szálláshelyre is szükség lehet a bővítés után - Célponttá teszi Makót a Hagymatikum

Ezer új szálláshelyre is szükség lehet a bővítés után - Célponttá teszi Makót a Hagymatikum
A Hagymatikum bővítése után új szállodák építése lehet a következő beruházás Makón - mondta szerdán… Tovább olvasom