Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 27°C Még több cikk.

Fiatalok lakhatását oldanák meg, és eltörölnék a honatyák mentelmi jogát

A Jobbik országgyűlésiképviselő-jelöltje, Kiss Attila mutatta be a programját Makón.
A falvak fejlesztése is szerepel a Jobbik országgyűlésiképviselő-jelöltjének, Kiss Attilának a programjában. – Járdákat, utakat, kerékpárutakat és csatornákat kell építeni, felújítani, térfigyelő kamerákat kell telepíteni – mondta. Hozzátette: közlekedési szempontból jó lenne, ha megépülne a harmadik szegedi híd.

A fiatalokat itthon szeretnék tartani, illetve visszacsábítani az országba: többek között fecskelakások építésének felgyorsítását vagy megkezdését, a bérlakásépítést szorgalmaznák, illetve összegyűjtenék az eddig „félelemből" ki nem adott ingatlanokat, azokat az önkormányzat anyagi és állapotgaranciájával a piaci árnál olcsóbban adnák ki fiataloknak.

Kiss Attila Makón hozzátette: fel akarják újítani a Bartók-iskolát, külön épületbe helyeznék a pedagógiai szakszolgálatot, és a szegedi egyetemmel együttműködve növénytermesztési tanszéket hoznának Makóra. A korrupció elleni küzdelem jegyében eltörölnék a honatyák mentelmi jogát, az ilyen bűncselekményekre politikusok esetében dupla tételt szabnának ki, és román mintára felállítanák a korrupcióellenes ügyészséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

58 éve leszokott, de még mindig van régi Fecskéje, Helikonja: Tatár István már csak gyűjti a cigit

58 éve leszokott, de még mindig van régi Fecskéje, Helikonja: Tatár István már csak gyűjti a cigit
Tucatnyi régi hazai és kelet-európai cigaretta dobozából tudja kínálni dohányzó vendégeit a makói Tatár István. Tovább olvasom