Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Gyors bírósági ítélet egy kocsitolvaj ellen

Gyorsított eljárás keretében ítéltek el egy kocsitolvajt a makói városi bíróságon a napokban. A férfi nemrég a Szegedi utcai parkolóból lopott el egy százhúszezer forintos értéket képviselő Ladát úgy, hogy a bal oldali pillangóablakot benyomta, majd szétszedte a gyújtáskapcsolót és eltörte a kormányzárat.
Gyorsított eljárás keretében ítéltek el egy kocsitolvajt a makói városi bíróságon a napokban. A férfi nemrég a Szegedi utcai parkolóból lopott el egy százhúszezer forintos értéket képviselő Ladát úgy, hogy a bal oldali pillangóablakot benyomta, majd szétszedte a gyújtáskapcsolót és eltörte a kormányzárat. Az autót lakhelyére, Királyhegyesre vitte. Az udvarba állt vele be, és leszerelte róla a rendszámot, azzal, hogy majd eladja. Az idegen kocsi egy utcabelinek tűnt fel, aki véletlen benézett az udvarra, majd bejelentést tett a rendőrségen.

A makói városi bíróság az egyébként komáromi illetőségű férfit lopás és más bűncselekmények miatt egy év börtönbüntetésre ítélte, emellett egy évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától. Ezenkívül le kell ülnie azt a felfüggesztett börtönbüntetést is, amit korábban a komáromi bíróság rótt ki rá – rablás és rongálás miatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Brazíliában tűnt el a fiú

Két éve nem adott életjelt magáról egy földeáki fiatalember, a huszonhat esztendős Szarvas Ferenc.… Tovább olvasom