Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Halálhírét keltik a makói baleset sérültjeinek

Makó - Bár Makón az a szóbeszéd járja, hogy a vasárnapi diszkóbaleset mindkét túlélője már meghalt, kedden stabil volt mindkettejük állapota. A rendőrség még nem tudja, hogy ivott-e a sofőr, mint ahogy azt sem, mennyivel csapódott a kocsi a fának.
Többfelé is az a szóbeszéd járja Makón, hogy a vasárnap hajnali, három halottat követelő diszkóbaleset két túlélője, J. Sándor és T. Róbert azóta elhunyt a szegedi klinikán. Simonka János Aurél, a traumatológiai klinika tanszékvezető professzora lapunk kérdésére tegnap elmondta: a sérültek állapota stabilnak mondható, a súlyos lábtörést szenvedett T. Róbert állapotát jónak minősítette, a még mindig intenzív ellátásra szoruló, tüdő- és koponyasérüléseket szenvedett J. Sándor – aki egyébként a karambolos Alfa Romeo sofőrje volt – elmondása szerint kielégítő állapotban van. Arról pontos információt nem kaptunk, mikor kerülhet ki az intenzív osztályról a fiatalember.

Szerkesztőségünket felkeresték J. Sándor hozzátartozói, akik közölték: korábbi értesülésünk, miszerint a sofőr még nem töltötte be a tizennyolcadik életévét, nem igaz, a fiatalember ugyanis huszonhárom éves, és gyakorlott autóvezetőként jellemezték. Az ismerősök, barátok információi alapján vélelmeztük, hogy a jármű – mivel az ütközés erejétől a felismerhetetlenségig összeroncsolódott, gyakorlatilag kettészakadt – rendkívül nagy, akár száznyolcvan kilométeres sebességgel csapódott a fának – erre a feltevésre azonban semmi bizonyíték nincs, a rendőrség még nem tud adatokkal szolgálni. Az sem derült még ki, hogy fogyasztott-e alkoholt J. Sándor mielőtt a volánhoz ült, vagy sem. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Tuczakov Szilvána elmondta: a szakértői vizsgálatok hosszú időt vesznek igénybe, csak ezek lezárulását követően derül ki, hogy alkoholos befolyásoltság alatt állt-e az autóvezető, illetve mennyivel ment a karambol előtti pillanatokban.

Olvasóink írták

 • 5. Sniper 2007. november 09. 12:59
  „Atti!
  Igazad van! Ez a rókabőr már lerágott csont! Neked! Te biztosan nam kapsz pénzt ezért!”
 • 4. én 2007. november 07. 12:19
  „valaki: Mint írtam az első két cikk vezérfonala volt gyomorforgató, nem ez! Ez korrekt tárgyilagos.”
 • 3. valaki 2007. november 07. 10:44
  „Most mi a baj ezzel a cikkel kedves Én?Nem értem....de komolyan”
 • 2. én 2007. november 07. 07:55
  „Sajnos ilyen sajnálkozó szégyenletes stílusban és nőzőpont szerint, mint az első két cikk sokat, és még olvasott is. Persze ehhez kell egy gusztustalan újság, és gusztustalan cikk-szerző aki felvállalja mindezek megírását.
  Ha tisztességes kisebbségi magyarokkal történik ilyen baleset akkor ennyi a cikk:
  3 fiatal discobalesetben elhunyt a makói úton, 2 állapota stabil. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, és a szülők felelősségét az ügyben.”
 • 1. Atti 2007. november 06. 23:29
  „Még hány bőrt akarnak lehúzni erről a rókáról?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Süllyesztőbe kerültek a diktatúra szobrai

Makó - Negyven évvel ezelőtt avatták Lenin bronzszobrát a megyei pártbizottság előtt, a szegedi Rákóczi téren, majd 1992-ben előbb Algyőre, majd Makóra szállították. Tovább olvasom