Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Háromszázezer a nyomravezetőnek

Makó - Ismeretlen tettesek ellen folytat nyomozást a Makói Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt.
Január 12-ére virradó éjjel ismeretlenek Makón hat vas aknafedelet loptak el, több mint kétszázezer forint kárt okozva ezzel. Január végén pedig a Petőfi parkból rézbetétes acélöntvény csatornafedelet loptak el ismeretlenek, amelynek értéke hetvenezer forint. Akik a bűncselekményekkel, a tolvajok kilétével vagy az ellopott tárgyak hollétével kapcsolatban érdemi információkkal rendelkeznek, jelentkezzenek munkaidőben személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (Csanád vezér tér 13., tel: 62/511-260), munkaidőn túl pedig hívják a 107-es, a 112-es segélyhívószámokat, illetőleg a Telefontanú 06-80/555-111-es számát. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 300 ezer forint jutalmat ajánlott fel.

Olvasóink írták

 • 3. Sniper 2008. február 19. 11:45
  „Szerintem a lakosságnak kell összefogni! Nem a csiga módszert választani; behúzni fülünket, farkunkat. Bell kitalálta a telefont. Aki lát, hall valamit, te4lefonáljon!
  EZ A MI ÜGYÜNK IS!”
 • 2. Ludrew 2008. február 16. 16:59
  „Komolyan? Még nem is láttam az új kutat! Ó hogy az a ....”
 • 1. Makói 2008. február 13. 09:27
  „A múlt héten vandálok szétverték a Szent István téri vadonatúj gyönyörű diszkutat. Különféle csoportok a felújítás óta okoznak ilyen - olyan kárt a téren, de a rendőrök ahelyett, hogy rendet tennének végre, a Lidl parkolójában bújkálnak és vágják meg a románokat a tiltott helyen való bekanyarodásért nap mint nap. Egyszer végre már bújkálhatnának a Szent István téren is.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötmilliós adomány a makói kórháznak

Makó - Tizenkét modern kórházi ágyat, két műtőasztalt és ápolástechnikai műszereket adományozott a… Tovább olvasom