Délmagyar logó

2019. 06. 18. kedd - Arnold, Levente 19°C | 27°C Még több cikk.

Igazán rendhagyó szülinapi köszöntést rendezett zenész lányának egy makói édesanya

Makó - Nem mindennapi módon köszöntötte 21. születésnapján egy makói édesanya lányát, aki az ünnep napján nem tudott hazajönni: villámcsődületet szervezett a főtéri szelfiponthoz. Az ünnepelt meghatódott a fantáziadús köszöntés láttán.
– Sajnos nagyon ritkán van itthon a lányunk – mondta a makói hagymakereskedő, Rácz Dóra, aki különleges meglepetést, főtéri flashmobot szervezett a most 21 esztendős ifjú hölgy születésnapi köszöntésére. – Volt, hogy szilveszterkor is külföldön volt. Most itthon van, de nem tud hazajönni még a hétvégére sem, zenekari elfoglaltságai miatt – egyébként hegedül. Nagyon hiányzik nekünk, és szerettem volna valamilyen nem mindennapi módon köszönteni – tette hozzá az édesanya.
A köszöntés pillanata. Fotó: Szabó Imre
A köszöntés pillanata. Fotó: Szabó Imre
Rácz Dóra a villámcsődület helyszínéül a makói főtér szelfipontját választotta. Az esemény előtt még zárt Facebook-csoportot is szervezett ismerőseinek, barátainak, hogy minél több embert csődítsen a köszöntésre, de gyülekezés közben még a járókelőket is leszólította – voltak is, akik engedtek a kedves invitálásnak. Az anyuka készített a különleges alkalomra egy nagy papírvirágot, és egy köszöntő felirattal díszített szalagot is hozott. Végül éppen 25-en álltak össze, hogy integessenek és boldog születésnapot kívánjanak Pollinak. Az eseményt a maroslelei Kispál Margit videózta le, a felvételt pedig nem sokkal később Dóra küldte el lányának.

Az ünnepelt, Rácz Polli Metta Szegeden egyetemista, ilyen minőségében muzsikál – ezért van az, hogy a család ritkán látja. A videó nagyon meghatotta, az meg különösen, hogy ismeretlen emberek is köszöntötték őt. Azt mondta, a kisfilm „nagyon cuki", és tényleg meglepte az édesanyja, akitől ennyire ötletes ajándékra nem is számított.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megújult a makói járdák ötöde

Lezárultak az utolsó ellenőrzések, így hivatalosan is vége az idei járdaprogramnak - tájékoztatta a sajtót tegnap Farkas Éva Erzsébet makói polgármester. Tovább olvasom