Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Jobbik-elnöki posztjáról is lemondott Kiss Attila

A több hírportál által közölt információt lapunk kérdésére megerősítette Zeitler Ádám, az ellenzéki párt választókerületi elnöke.
Már nem Kiss Attila a Jobbik makói alapszervezetének elnöke. Még áprilisban lemondott, így most új vezetőt kell választani – a több hírportál által közölt információt lapunk kérdésére megerősítette Zeitler Ádám, az ellenzéki párt választókerületi elnöke.
 
Kiss Attila családi okokra hivatkozva hozta meg döntését, ezzel visszavonul az aktív politizálástól. A makói állatorvos 2014 óta megyei önkormányzati képviselő volt. Az ő mandátumát vonta meg a megyei közgyűlés nemrég, amiatt, hogy Kiss a Makói Csípős című hírportált kiadó Sándor Móricz Egyesületnek is elnöke, és ez összeférhetetlen képviselői tisztségével. A képviselő jogorvoslatot kért a döntés miatt, de a bíróság a közgyűlésnek adott igazat. Kiss Attila helyét a megyei közgyűlésben a szintén makói Zeitler Ádám vette át. 
 
– Jövő héten fogunk erről beszélni, új elnököt kell választanunk, az eredmény természetesen nyilvános lesz – mondta Zeitler.
 
Kiss a Jobbik tagja marad. Ami a Sándor Móricz Egyesületet illeti, információink szerint a szervezet közgyűlése nemrég úgy döntött, feloszlatja magát.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén a sós kifli lett Makón a város süteménye

Idén a sós kifli lett Makón a város süteménye
Köménymagos, sajtos és szezámmagos ízesítéssel, illetve metélőhagymával töltve is készített belőle a… Tovább olvasom