Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Kettős gyilkosság: tovább nyomoznak

Egy év után is csak gyanúsítottja van az emlékezetes makói kettős gyilkosságnak. A nyomozás továbbra is folyik, a büntetőeljárás megindításához szakértői véleményekre vár a rendőrség.
Majdnem pontosan egy esztendeje, tavaly novemberben történt az elmúlt évek legkegyetlenebb bűncselekménye Makón: a Szegedi utca egyik házában holtan találták az ott lakó 78 esztendős asszonyt és – mint utóbb kiderült, valószínűleg látogatóba hozzá érkező – 51 éves lányát. A két nővel brutális módon végeztek: elvágták a torkukat. Az áldozatok a városszerte ismert és megbecsült vállalkozó, Tóth-Kása László hozzátartozói voltak, a férfi édesanyját és húgát veszítette el.

A nyomozást nagy erőkkel megkezdő Csongrád Megyei Rendőr-főkaptányság nagyjából két hét múlva letartóztatta a szörnyű bűncselekmény gyanúsítottját, T. Norbertet. A Nagylakon, igen szerény körülmények között élő férfi közeli rokona az áldozatoknak. Felesége nem sokkal az őrizetbe vétel után úgy nyilatkozott lapunknak, párja ártatlan, és a falubeliek többsége is kétkedve fogadja a rendőrség gyanúsítását mind a mai napig.

Ennél tovább azonban az ügy az elmúlt közel egy év alatt nem haladt. Mint a főkapitányság szóvivőjétől, Tuczakov Szilvánától megtudtuk, a nyomozás továbbra is folyik, a büntetőeljárás megindításához szakértői véleményekre vár a rendőrség, a gyanúsított pedig továbbra is előzetes letartóztatásban van.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltemették Barlai Józsefet

A rokonok mellett több száz falubeli, ismerős, barát és munkatárs vett végső búcsút tegnap Barlai… Tovább olvasom