Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Közel 800 000 Ft-os cigarettafogás Nagylakon

Nagylak - 50 karton karton „Kent", és 100 karton „Marlboro" románzárjegyes cigaretta került elő az autóbusz csomagterében elhelyezett utazótáskákból.
Szerdán a délelőtti órákban a nagylaki határátkelőhelyen közel 800. 000 forintértékben csempészett cigarettát fedett fel a magyar – román közös ellenőrzés során a határrendész szolgálat.

Belépésre jelentkezett egy román rendszámú autóbusz, Magyarországi úti céllal.

A magyar – román közös ellenőrzést végrehajtó határrendész alapos ellenőrzés alá vonta a teljes autóbuszt. Még mielőtt az ellenőrzésre sor került volna, a Vám és Pénzügyőrség munkatársa nyilatkoztatta a vizsgálat alá vont személyeket, van-e bejelenteni valójuk, akik erre a kérdésre azonban nemleges választ adtak.

A tüzetes kutatás eredményeként 50 karton „Kent", és 100 karton „Marlboro" románzárjegyes cigaretta került elő a jármű csomagterében elhelyezett utazótáskákból.

Visszaélés jövedéki termékkel bűncselekmény elkövetése megalapozott gyanúja miatt a román rendőri hatóságok folytatják le a bűntető eljárást.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már a bővítést tervezi a TXM a Makó-medencében

Makó - Az év második felében új földgázkutak mélyítését tervezi a TXM Kft. Makó térségében. Az eddig feltárt kutak a kitermelésre várnak. Tovább olvasom