Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Kupát kaptak az év sportolói Makón - Fotók

Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Sportkarácsony gálaműsorát, amelyen kitüntették az év sportolóit a Maros-parti városban.
Idén negyedik alkalommal rendezték meg a Sportkarácsony gálaműsorát, amelyen kitüntették az év sportolóit a Maros-parti városban. Az év női sportolója Vári Judit súlyemelő, férfi sportolója Marton Gergely erőemelő lett; az utánpótlásmezőny női sportolója Sipos Viktória úszó, férfi sportolója pedig Loós Dominik kick-boxoló.
 
Kupát kaptak az év sportolói Makón. Fotó: Munkatársunktól - GALÉRIA

Az év csapatává a Maros-menti UFVC U14-es együttesét választotta a szakmai kuratórium, az év edzője címet pedig megosztva Erdélyi Mátyásnak (labdarúgás), Kiss Tibornak (úszás), Gera Józsefnek (taekwondo) és Hegyi Noelnek (kézilabda) ítélték oda.

Az év sporteseménye címet a kelet-magyarországi aerobik diákolimpa-döntő érdemelte ki. Ezenkívül több további helyezettnek járó, illetve különdíjat és közönségdíjat adtak át. A Hagymaházban tartott rendezvényt Farkas Éva Erzsébet polgármester nyitotta meg, a műsorvezető Gulyás László sportriporter volt, de olyan neves világ- és olimpiai bajnok sportolók is eljöttek, mint Martinek János öttusázó, Márton Anita súlylökő, Bácsi Péter birkózó és Frank Tibor ultramaratonista.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A lábbeli mellé személyes motiváló üzenet is járt - Sportcipőt kaptak a lelei gyerekek - Fotók

A lábbeli mellé személyes motiváló üzenet is járt - Sportcipőt kaptak a lelei gyerekek - Fotók
Támogatók, köztük élsportolók jóvoltából összesen 18 márkás sportcipőt osztott ki diákoknak tegnap… Tovább olvasom