Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Lele Zoltán sokat vezet, és olvassa lapunkat: földeáki előfizetőnk nyerte az egyik Mol Group Gift ajándékkártyát

Földeák - Két évtizede előfizetőnk az a földeáki őstermelő, aki 30 ezer forintos Mol Group Gift ajándékkártyát nyert a Délmagyarországtól azzal, hogy Mol Partnerkártyát igényelt. Lele Zoltánnak a kocsi a munkához és a mindennapi élethez is kell, így mindenképp jól jött neki a nyeremény.
– Nagyon meglepődtem és persze nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy benzinutalványt nyertem a Délmagyarországgal! – mondta legújabb akciónk földeáki nyertese, Lele Zoltán. Valóban hűséges olvasónk: több mint két évtizede előfizetője lapunknak. A partnerkártyát egyébként makói irodánkban igényelte – mint külön megjegyezte, kolléganőnk készségesen segített neki az ügy elintézésében.

Mint arról többször beszámoltunk, a Mol Nyrt.-vel kötött együttműködési megállapodásunk alapján azok az előfizetőink, akik legalább egy éve hűségesek lapunkhoz, vagy új előfizetőként egyéves hűségnyilatkozatot írtak alá, ingyenesen igényelhetnek Mol Partnerkártyát. Ezzel literenként 6 forinttal olcsóbban tankolhatnak országszerte több mint 440 Mol üzemanyagtöltő állomáson, ráadásul multipontokat is gyűjthetnek, amelyeket aztán forintra váltva vásárlásra használhatnak fel. Lapunk pedig ezzel kapcsolatosan nyereményjátékot is hirdetett: aki a megadott határidőig igényelt Mol Partnerkártyát, sorsoláson vett részt. Öten nyertek egyenként 30 ezer forint értékű Mol Group Gift ajándékkártyát – ezek egyike szerencsés földeáki olvasónk.
Lele Zoltán a kártyával, mielőtt kocsiba szállt. Fotó: Szabó Imre
Lele Zoltán a kártyával, mielőtt kocsiba szállt. Fotó: Szabó Imre
Lele Zoltán, aki civilben őstermelő, azért örült nagyon a nyereménynek, mert a családban három autó is van, így sokat költenek üzemanyagra. A kocsik közül kettő az övé, egy a lányáé, és szükség van rájuk a mindennapi élethez éppúgy, mint a munkához. Lapunkról azt mondta, nagyon elégedett vele. Reggel azzal kezdi a napot, hogy elolvassa szinte az első betűtől az utolsóig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az első makói polgármesterre emlékeztek

Az első makói polgármesterre emlékeztek
Könyves-Kolonics Józsefre, Makó II. világháború utáni első polgármesterére emlékeztek születésének… Tovább olvasom