Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Loptak el Öntől ajtót? A makói rendőrök szerszámok tulajdonosait is keresik

A rendőrök több betörésből származó szerszámgép, kéziszerszám és egy beltéri faajtó tulajdonosait keresik. Felismeri a tulajdonát a képeken?
A Makói Rendőrkapitányságkisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást - olvastuk a police.hu-n.  A rendelkezésre álló információk alapján annyit tudunk, hogy a feltételezett elkövetők felújítás alatt álló lakóházakba, épületekbe törtek be, ahonnan főként elektromos szerszámgépeket, kéziszerszámokat, illetve egy beltéri faajtót vittek el - mutatjuk a lefoglalt zsákmányt, hátha valaki felismeri a magáét.
Lopott szerszámok és egy ajtó tulajdonosait keresi a rendőrség - GALÉRIA. Fotó: police.hu


A bűncselekményeket Makó belterületén, Újszegeden, Szőregen és Szatymazon követték el 2018 június elejétől 2019 január végéig.

 

A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy a képeken látható tárgyak tulajdonosai jelentkezzenek személyesen a rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13. sz.) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával vagy egyéb más okirattal.

Telefonon is érdeklődhetnek a 06-62-511-260-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gulyáshagymát forgalmaz egy makói cég - Németországból

Gulyáshagymát forgalmaz egy makói cég - Németországból
Gulyáshagyma néven forgalmaz Németországból származó vöröshagymát egy makói cég. Kiderítettük, miért ez kerül a polcokra. Tovább olvasom