Délmagyar logó

2019. 07. 20. szombat - Illés 17°C | 29°C Még több cikk.

Lottószelvényt és rózsát kaptak a hölgyek

Ambrózfalva - Rózsával, névre szóló emléklappal köszöntötték az ambrózfalvi nyugdíjas klub hölgy tagjait, március 9-én, péntek délután. Az eseményen a makói Városőrség civil szervezet is részt vett.
Nagy volt a sürgés-forgás március 9-én az ambrózfalvi községháza nagytermében, itt ugyanis a helyi nyugdíjas klub hölgyeit köszöntötték Nőnap alkalmából. A hölgyek egy szál rózsát, emléklapot és lottószelvényt kaptak ajándékba, amelyet a falu polgármestere, Mitykó Mátyás, valamint a képviselőtestület férfitagjai nyújtottak át. A polgármester ünnepi köszöntője után Nagy József, helyi diák verssel szólt a hölgyekhez.

A jó hangulatú rendezvényen szendviccsel, süteménnyel, üdítőitallal várták a vendégeket. Az ünnepséget a makói Városőrség civil szervezet jóvoltából rendezték meg, hiszen a falu és a szervezet már régóta jó baráti kapcsolatot ápol. Korábban Mikulás ünnepséget is tartottak itt, a közeljövőben pedig egy juharfát szeretnének adományozni az ambrózfalviaknak.

Nőnapi rendezvényt tartottak Ambrózfalván - GALÉRIA

Az ötszáz lelket számláló faluban több mint húsz éve működik a klub, és ez a rendezvény már hagyománynak számít náluk. Perleczki Béláné, a Nyugdíjas Klub elnöke elmondta, évente több rendezvényt tartanak a Klubon belül, ami mindig jó hangulatban telik. – A Klub 52 tagú, Ambrózfalva lakosságának egytizede jár hozzánk. Olyanok vagyunk, mint egy nagy család – állítja Ilona néni, a Klub elnöke. Hozzátette, hogy havonta kétszer találkoznak, de ezen kívül minden ünnepet megtartanak. – Szoktunk farsangot, anyák napját rendezni, és nálunk nagy hagyománya van az Apák napjának is, amit nyáron szalonnasütéssel egybekötve ünneplünk meg. – mondja Perleczki Béláné.

A nőnapi rendezvény estébe nyúló zenés-táncos mulatsággal zárult.

Olvasóink írták

  • 1. mango1 2012. március 11. 12:18
    „remélem lesz aki nyer is a lottószelvénnyel-----sok sikert és nagy nyereményt kivánok---”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A tavaszi nyitányon nyerne a Makói FC a Szarvas ellen

Vasárnap véget ér a hosszú böjt, újra NB III-as bajnoki mérkőzést rendeznek Makón, az Erdei Ferenc… Tovább olvasom