Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Mágoriné a voksokért

A Fidesz által támogatott Márton Imre mellett egy másik jobboldali polgármesterjelölt is indul az önkormányzati választáson Makón. Mágori Józsefné a Jobb Makóért Egyesület színeiben száll harcba a voksokért.
– Hiányzik Makó városából a lendület, a megújulás szelleme és a gazdasági siker, ezért a fentiek megvalósítására alkalmas személyt, Mágori Józsefnét jelöli a polgármesteri posztra a Jobb Makóért Egyesület – mondta lapunknak Orbán Imre. A szervezet elnöke közölte: az egyesület mind a 14 választókörzetben indít képviselőjelöltet.

– Az egyesület nem párt, hanem civil fórum. Tagjaink között számos gazdasági, agrár- és sportszakértő van, így győzelmünk esetén meg tudjuk valósítani elképzeléseinket. Azért esett a választásunk Mágori Józsefnére, mert négy éven át eredményesen képviselte választókörzetét, és a civil életben, vállalkozóként is bizonyította, hogy van érzéke a gazdaságfejlesztéshez – fogalmazott Orbán Imre.

– Az egyesület mellett Makó polgári körei is felkértek a jelöltségre, ezért vállaltam a megmérettetést. Szerettünk volna megegyezni a Fidesz makói szervezetével is, hogy ne legyen két jobboldali polgármesterjelölt. A Fidelitas városi csoportja szervezett egy egyeztető fórumot is, de erre nem jöttek el a párt képviselői, így tudomásul vesszük, hogy ők is külön jelöltet állítanak – magyarázta Mágoriné. – Úgy érzem, hogy a legnagyobb problémát a gyenge gazdaságfejlesztés okozza. Ennek egyik kézzelfogható eredménye, hogy a keresőképes korosztály és a tanulni vágyó fiatalok is elvándorolnak Makóról, így lassan csak a nyugdíjból és a segélyekből élők maradnak itt. Fontos ügynek tartom a helyi vállalkozások fellendítését. Célunk, hogy a város gazdaságát kibillentsük a mélypontról – mondta a Jobb Makóért Egyesület polgármesterjelöltje.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gregor Mozarttal válaszolt a fenyegetésre

Gregor József és barátai operaestjével kezdődött szombaton a Makói Muzsika koncertsorozata. A… Tovább olvasom