Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Mágoriné nem bánta meg az elnökséget

Makó - Nem bánta meg, hogy elvállalta a választókerületi Fidesz-elnökséget a makói önkormányzati képviselő, agrárvállalkozó, Mágori Józsefné. Bár viharos körülmények között kapta a megbízatást, úgy látja, ezek csitulóban vannak, és a család vállalkozása sem sínylette meg a komolyabb politikai szerepvállalást.
Nem bánta meg, hogy pontosan egy évvel ezelőtt elvállalta a Fidesz választókerületi elnökségét Mágori Józsefné, pedig nem egyszerű helyzetben kapta meg a felkérést. Mint emlékezetes, a két ciklus óta önkormányzati képviselőként tevékenykedő agrárvállalkozó, a helyi polgári körös mozgalom elnöke azt követően kapta meg először ideiglenesen, majd most véglegesen a vezetői megbízatást a makói székhelyű 7. választókerületben a párt elnökségétől, hogy a választókerületi tanács kétszer is olyan embert jelölt a posztra, akit az országos vezetőség nem fogadott el.

Mágoriné lapunknak most elmondta: egy év múltán egyre többen elfogadják személyét, még azok közül is, akik korábban ellenezték kinevezését – a feszültségek tehát oldódni látszanak. Ez másként nem is történhetett, mert a legnagyobb ellenzéki pártban olyan a szervezeti felépítés, hogy a választókerületi elnök személye megkerülhetetlen – tette hozzá. Kinevezése óta a Fideszt erősíti immár a makói polgári köri mozgalom is, amellyel sikerült nagyon jó együttműködést kialakítaniuk. Mindezzel együtt úgy érzi, teljesült egyik legfőbb reménye, hogy a makói jobboldal legyen egységesebb, mint volt.

A családi vállalkozás tovább él

Nem igazolódtak be azok félelmei sem, akik azért óvták a feladattól, mert aggódtak, így mi lesz a család vállalkozásával (a Statívum Bt. a város egyik legismertebb zöldségkereskedő cége). Mint mondta, minden munkát, amihez nem volt személyesen nélkülözhetetlen, átvettek a fiai és a férje, így a cég sem sínylette meg a komolyabb politikai szerepvállalást.

Olvasóink írták

 • 6. matróz 2009. november 04. 16:17
  „Nagyon bízom benne, hogy a város lakói nem fognak rá szavazni!!
  1.Nagyon közönséges, és ellenszenves volt a viselkedése egy étteremben, ahol mi is jelen voltunk!!
  Már bocsánat, de a hivatalos ügyeket nem kellene telipofával kiabálva hangoztatni, mert elég durva és kemény dolgokat mondott!!
  Ha mi ilyen emberre bízzuk sorsunkat, és a várost akkor ............!!”
 • 5. citrom01 2009. június 02. 13:12
  „Érti a dolgát ,de hol vannak az eredmények ? A szavazati eredmények sajna nem igazolták !”
 • 4. Fót 2009. május 29. 22:08
  „Miért is adná át a szavzatát Márton Imrének Andrea? Mindenki kaparja ki a gesztenyét saját magának.
  Ha nem tud szavazatot gyűjteni , akkor igy járt! Andrea igen is érti a dolgát. Több esze van hozzá ,mint az egész vezetőségnek egybe véve!
  HAJRÁ ANDREA!!!”
 • 3. citrom01 2009. május 28. 12:47
  „Mágori Józsefné ,ha valóban a Fidesz érdekét képviseli ,akkor félretenné az érzelmeit ,és Márton Imre képviselőnek át adná azt a kevés szavazatát is . Így lehetséges lenne Makón hogy, Fideszes vezetés kerülne az élre .Mig ez nem történik meg az esélyünk egyenlő a 0-val. Vannak emberek akiket az alázat tesz naggyá !!! Ha valóban akarnak tenni a Makói Váltás érdekében nem acsarkodni kellene ,hanem összefogni .... Mig ellentét van a jobboldal közt addig a szocik örülnek,mert elérik a céljukat”
 • 2. Mc_Mi 2009. május 28. 09:57
  „Zolcsi44!
  Az általad feszegetett számító magatartást ugyan gondolhatod, de akkor tedd fel azt a kérdést, hogy ki lenne az ideális jelölt? Van ilyen?
  Ha sikeres volt a magánéletében, akkor támadható úgy, ahogyan ezt te teszed.
  Ha nem volt sikeres, akkor azt gondoljuk róla, hogy még ott se állta meg a helyét, akkor mit akar a közvagyonnal?
  Valaki kell, mert ha nem állít a jobboldal alkalmas embert, akkor minden marad a régiben.
  Az Andrea nem ért el magas szavazati arányt az előző választáskor, de az Imre 37 %-a sem tűnik elegendőnek. Pláne nem úgy, hogy ők egymással szemben indulnak. Kiegyezés nélkül nem remélhető siker!!
  Szerintem parlamenti munkábajárónak alkalmas, mert ott saját döntést úgysem hozhat. Vélemények közvetítésére, a programok kijárására pedig agilis ember kell. Én látok benne ilyen tulajdonságot.

  Más kérdés a polgármesteri poszt. Na arra már keresni kellene alkalmas személyt. Viszont az sem jó, ha valaki túl korán kerül ki a köztudatba, mert szétszedik.”
 • 1. zolcsi44 2009. május 27. 22:07
  „Valoban jol menő válalkozás a Mágoriné, de biztos bekalkulálta azt, hogy milyen előnyökkel fog járni ez az ellenzékiség. Tudja, hogy B.P. mennyi vissza nem téritendő támogatást kapott - több száz milliot -bizzik benne, hogy Ő is ilyen helyztbe kerül. Tehát önzetlensége kicsit hamis, mint az egész szerepvállalása. Irtozattal gondolok arra ha Ő lenne a polgármrster???? Tehát előre makoiak, bele a szar közepébe....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

10+1, amit szeretünk Makóban

Makó - 10+1 dolog, amit szeretünk Szegedben című összeállításunk után most Makót vettük górcső alá.… Tovább olvasom