Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Makó elutasítja a bevándorlást

- A makóiak a népszavazás alkalmával egyértelműen jelezték, hogy nem kérnek a migránsokból, a testület ezért döntött úgy, hogy elutasítja az illegális bevándorlást és az azt támogató szervezeteket - közölte tegnap sajtótájékoztatón Czirbus Gábor alpolgármester.
Úgy értékelte, mivel Török Miklós és Gáspár Sándor (MSZP) a név szerinti voksolás alkalmával nem fogadta el a határozati javaslatot, ők támogatják a kötelező kvótát és a betelepítést akár Makóra is.

Czirbus Gábor beszélt a hódmezővásárhelyi választásokról is. Felhívta a figyelmet, hogy a szocialisták makói irodavezetője, Csávás Antal egy fotón Márki-Zay Péter vásárhelyi polgármester aláírásgyűjtő standjánál látható, Török Miklós, a Demokratikus Koalíció makói városatyája pedig feltűnően hasonló megjelenésű hirdetményt jelentetett meg egy reklámújságban, mint a vásárhelyi, magát függetlennek mondó polgármesterjelölt plakátjai.
– Ha Makó a makóiaké, akkor Vásárhely kié? – kérdezte Czirbus, emlékeztetve rá: az előző, szocialista városvezetés rendszeresen megpróbálta összeugrasztani a makóiakat a vásárhelyiekkel. Hangsúlyozta, a makói Fidesz a párt ottani jelöltjét, Hegedűs Zoltánt támogatja. Hozzátette: a két város között jó az együttműködés – erre jó példa a kórház, illetve az épülő kerékpárút.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy makói választási plakát, amely megelőzte az összes többit - ugyanis 24 éve ragasztották ki

Egy makói választási plakát, amely megelőzte az összes többit - ugyanis 24 éve ragasztották ki
Ránk szavazzon, hogy földje, vagyona megmaradjon, áll a makói plakáton. A falragasz megmaradt, ha… Tovább olvasom