Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Makó sporttehetségeit köszöntötték

Süteménnyel vendégelte meg a város legtehetségesebb diáksportolóit, valamint felkészítőiket, edzőiket a makói önkormányzat.
Süteménnyel vendégelte meg a város legtehetségesebb diáksportolóit, valamint felkészítőiket, edzőiket a makói önkormányzat. Buzás Péter, Makó polgármestere köszöntötte a fiatalokat. Szóba került, hogy az önkormányzat évente több mint százmillió forintot fordít a sport támogatására. Az egyik legnépesebb érmes csoport Makó aerobikcsapata volt. Felkészítőjük, Uracsné Pósa Mónika elsőként bemutatta edzőtársát, Juhász Juditot, aki tavaly még versenyzőként szerepelt a fiatalok között. Az országos diákolimpián idén első helyezést ért el Czagány Alexandra és Hegyes Lilla, a csapat egyébként bronzérmet szerzett.

Eljött a Makó Budo Klub ifjú tehetsége, Makó Evelin, aki tavalyi győzelméhez hasonlóan idén is első helyezést ért el az országos bajnokságon, csakúgy, mint Madók Csaba, Szirbik Ildikó és Szántó Edina. A karate diákolimpián egyébként az Almási-iskola ötödik osztályában tanuló Fitos Réka szerzett bronzérmet. A nemzeti bajnokság első csoportjába került Makó ifjúsági sakkcsapata is, ők az országos bajnokságon elsők lettek. A csapatot Domány Zsófia és felkészítőjük, Balázs Tibor képviselte. Elhangzott, hogy aranyérmet szerzett egy országos lovasversenyen Forrai István, és a diákolimpia legjobb tornászainak az Erdei szakközépiskola fiúcsapata bizonyult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Váll-Ker teljesíteni tudja a megrendeléseket

Nemigen lesz makói, Makó környéki partnere a Váll-Ker Kft.-nek, a beszállítói konferenciára ugyanis… Tovább olvasom