Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Makói gyilkosság - szerelemféltés miatt halt meg Noémi?

Makó - Zaklató telefonhívások, SMS-ek és lánykérés előzte meg a makói gyilkosságot – tudtuk meg a 21 éves áldozat, Boros Noémi barátnőjétől. Egyre több a kérdőjel a bűnesettel kapcsolatosan.
„Úgy hiányzol, annyi mindent kellene mesélnem neked. Ma lejött Norbi és megkérte a kezem. Totál kivan, én meg mást szeretek. Nem tudom, meddig bírom" – írta SMS-ben barátnőjének Boros Noémi – néhány nappal halála előtt.

Noémi barátnője lapunk internetes portálján „198" álnéven kommentálta a gyilkosságot. A fiatal lányt, aki jelenleg külföldön él, sikerült elérnünk telefonon, hogy tudakozódjunk tőle: mit tud a szörnyű bűnesetről.

– Noéminek nem volt sok barátja. Bennem megbízott – nyilatkozta „198", aki telefonon és interneten tartotta a kapcsolatot Noémivel. – A múlt héten szerdán vagy csütörtökön telefonált nekem. 2000 forintot beszélt le a kártyájáról – elevenítette fel a történteket.

Noémi arról panaszkodott barátnőjének, hogy volt barátja, Siha Norbi – akivel egy hónapja szakítottak – állandóan zaklatja őt. „Hívogat Norbi, már az agyamra megy, nem tudok mit kezdeni vele, mert nem hagy békén. Hogy koptassam le? Nem ért semmiből"–panaszkodott.

Virágok és mécsesek a gyilkosságok helyszínén. Fotó: Segesvári Csaba
Virágok és mécsesek a gyilkosságok helyszínén. Fotó: Segesvári Csaba

„198" szerint Noémi hetekkel ezelőtt jött össze új barátjával, akivel nagyon boldog volt és – mint írta – élvezte a vele együtt töltött időt.

– Amikor utoljára beszéltem Noémivel – múlt héten szerdán vagy csütörtökön – azt mondta, Norbi el fog menni hozzájuk az ott maradt cuccaiért. Azt is hozzátette, hogy a fiú hamarosan Szegedre költözik. Később írtam neki egy emailt, amit már nem olvashatott el – tette hozzá „198", aki többekkel együtt nem helyeselte Noémi Norbival való kapcsolatát.

Nem találgat a rendőrség

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: nem találgatnak, hogy szerelemféltés állhatott-e a háttérben. Szenti Szabolcs hozzátette: a bizonyítékok összegyűjtése folyamatban van, majd ezek birtokában lehet következtetéseket levonni.

A barátnő nem tartja túlságosan életszerűnek, hogy valaki a barátjával menjen a volt barátnőjéhez, hogy elhozza a még ott maradt holmiját. A gyilkossággal kapcsolatosan annyit mondott: P. József egy vézna fiú és nem hiszi, hogy három emberrel elbírt volna. – Bár, ki tudja, hogy mi megy végbe egy gyilkosban – tette hozzá.

– Noémi nagyon várta, hogy hazajöjjek. Sajnos már nem találkozhatunk – fejezte be a telefonbeszélgetést „198".

Mint arról hírt adtunk szombat késő délután egy makói családi házban holtan találták a 21 éves Boros Noémit, nagymamáját és egykori barátját, a 26 éves Siha Norbertet. A rendőrség a bűncselekmény elkövetésével – egy szintén 26 éves makói fiatalembert – P. Józsefet gyanúsítja.

Olvasóink írták

35 hozzászólás
12
 • 35. patron 2008. május 25. 21:48
  „Te.”
 • 34. zx-10r 2008. május 25. 10:46
  „Egy Makói!!
  Azt hiszem neked kellene szégyelned magad,mert nem én írkálom tele a
  fórumot nem ide illő BAROMSÁGOKKAL!!!!Remélem belátod lassan hogy nem ide való a választási kampányod!!!NA akkor most ki is a"fizetett fórumszolga":)???????????????”
 • 33. Már betettem pár fórumhozzászóláshoz, de hátha nem olvas mindenki minden cikknél... 2008. május 24. 23:10
  „zx-10r!

  Ide is elküldött a munkaadód? Gondolom majd béremelést kapsz fizetett fórumszolga.

  Szégyeld magad.

  Igenis társadalmi probléma az, hogy ennyire elvadultak az emberek. Az elmúlt 20 évben mindössze 4 évben nem a liberálbolsevik horda uralkodott.”
 • 32. zx-10r 2008. május 24. 09:19
  „Andrással egyetértek!!!Undorító hogy tragédia történik és néhány ember köztük"Egy Makói" a hülyeségeivel irkálja tele a fórumot ami senkit sem érdekel!!!!!Úgyhogy légyszives fogd vissza magad!!!Köszönöm!!!”
 • 31. András 2008. május 23. 23:03
  „Fejezd már be "Egy Makói" (ami egyébként kis m-betű) a másolgatást. Minek kell minden fórumba bemásolni a hülyeségeidet, senki semi kíváncsi rá. Ezeknek a rohadt politikusoknak már az élet sem szent? Itt gyilkosság történt nem egy tv székház megtámadása...gondolkozzál már el magadon. Elhiszem, hogy jól megfizetnek na de mégis...”
 • 30. Egy Makói 2008. május 23. 19:48
  „Makón történnek már jó ideje a legszörnyűbb gyilkosságok Magyarországon.

  Ez nem véletlen.
  Igaza van az előttem beírók egyikének, miszerint itt Makón nagy a nyomor.
  A munkanélküliség óriási.
  A gazdaság pang.
  A városvezetés hosszú-hosszú ideje nem oldotta meg a szociális problémákat.
  A feketemunka virágzik.

  Dr. Buzás Péter polgármester és országgyűlési képviselő (MSZP) nem akarja, és nem tudja megoldani a makói szociális gondokat. A polgármester csak a szórakoztatással törődik, színházi és szabadtéri előadásokra hajítja ki a pénzt. Az országgyűlésre sem vitte a makói problémákat, hanem ott ezeket agyonhallgatja.

  A makói gyilkosságokhoz igenis köze van az itt uralkodó szociális nyomor. S ezért indirekt a városvezetés is felelős ezekért a tömeges gyilkosságokhoz.

  Makón ma is elhallgatja a szocialista oldal és szimpatizánsai SZDSZ és PSZM, hogy a szociális nyomor igenis az itt történő gyilkosságokhoz vezetett. S ennek nincs vége.
  A tapasztalat azt mutatja, hogy a gyilkossági sorozatnak nem is lesz a közeljövőben vége. Azért, mert a szociális körülményeken sem akarnak változtatni az illetékesek.

  Ne feledjük, hogy a tavalyi Heni gyilkosság után ez évben, röviddel ez előtt, volt itt egy 3-as gyilkosság is a Kossuth utcában. S a Heni gyilkossága előtt rövid idővel a Tóth-Kása kettős gyilkosság is megtörtént Makón. Annak az elkövetőit sem derítették ki a mai napig sem. Ott is állítólag késsel vágták át egy anya és lánya torkát.

  Ez (is) Makó, és a szocialista városvezetés, nem csak az operettfesztivál.”
 • 29. patron 2008. május 23. 19:27
  „26-tal egyetértek.  Kedves Venyige!

  Sajnos tévedsz. A mai jogi állapotok mellett nem biztos, hogy egy nem kellően inteligens ember lépni mer. Azt nagyon ki kell találni. Megrágalmazná szegényt, hogy hazudik és megcsinálta volna nélküle. Nagyon fontos információ, hogy p már előre mindenkinek mesélt. A maga szintjén megpróbált segíteni, de újdonsült apaként nem tudta, hogy mit csináljon. Én azokat kérdezném a te gondolatmeneteddel, akiknek p előre mesélt. Na az ő lelkiismeretük hogy állhat?”
 • 28. megjegyzés 2008. május 23. 18:26
  „27
  NEm, csak egy volt osztálytársa vagyok.DE ismerek/ismertem mindenkit,kiv Perecet.róla csak hallottam”
 • 27. #2 2008. május 23. 17:52
  „26-os megjegyzésre: Mkettővel jóban voltam, heti többszöri beszélgetés találkozás. Volt fogalmam arról, amit írtam. Gondolom te a 198as vagy, vagy a bnője. Lekezelően bánt veletek, akik kavartatok. Ennyi”
 • 26. megjegyzés 2008. május 23. 15:28
  „25
  SZakitás utáni állapot,ha te szakitasz akkor fenyegeted a barátodat/barátnődet?SZép kis ember lehetsz akkor te is..
  Ha jól tudom akkor Noémi már járt Sihával,amikor ők megismerkedtek,tehát ez itt nem jön szóba.Tudod Norbi miért utálta?Ha ismerted tudod...mert félt,hogy valaki felnyitja Noémi szemét.s mint volt egy hozzászólás,Norbi mindenkivel lekezelően bánt,ez teljesen igaz, ezért nem szerettem én sem.
  A másik pedig,akkor az új barátjáról miért igy nyilatkozott,hogyha ez mindig igy van.
  Az meg hogy Noémi mit gondolt,azt nem te fogod tudni.DE ha valakivel nem vagy jóban,akkor nem tartod vele a kapcsolatot.”
 • 25. #2 2008. május 23. 14:01
  „198 egyrészt azt mond, amit akar, mert Norbi utálta, és Noémi se szerette annyira, minta hogy most ő ezt elődja. Ez 100%... Ha a legjobb bnőd össze jön egy pasival, és te csak második vagy, nem szereted a pasit. Na ez van itt is. Remélem a rendőrség elolvassa a mailjeit, az sms-eket, de ezek mind semmik, csak egy szakítás utáni állapot történetei”
 • 24. venyige 2008. május 23. 09:41
  „Nem volt soha rendőrségi ügyem, így a munkájukról e tekintetben nem tudok nyilatkozni, hanem felötlött bennem a kérdés, miközben olvastam az előzőekben írt hozzászólást, miszerint a rendőrök járőröznek azon a környéken, hogy vajon elhúzott a rendőrautó a ház előtt pont abban a percben? és ha igen, honnan tudták volna, mi folyik a falak mögött.. két ember sétál az utcán, honnan tudnák, hogy gyilkosságra készülnek? ne persze az is igaz, hogy nem lehet mindenhova bekopogni, hogy bocsi, de nem készül véletlen gyilkosság?? én is a perecet hibáztatom, és nem -csak-azért, mert részt vett az elkövetésben, hanem mert ő akadályozhatta volna meg a tragédiát azzal, hogy valóban a rendőrökhöz fordul, hogy nézzék, ez az ember megfenyegetett, hogy árt a gyerekemnek, ha nem működök vele, és egy hete figyeljük a volt barátnője házát, szerintem valami itt nagyon nem kóser.... ha már akkor lett volna vér a pucájában, akkor ez elkerülhető lett volna, nem akkor kellett volna nagyfiúnak lennie, amikor már kés volt a kezében. hívjad basszus akkor a rendőröket, amikor kezded kapisgálni, hogy mi készül, védd meg a két nőt....na itt hibázott a gádzsó.”
 • 23. lp lp lp 2008. május 22. 21:29
  „Mako
  mint ahogy itt már mondták a szolgáltato megorzi az smseket...tehát valószinű a rendőrség nem hozzá fog menni”
 • 22. András 2008. május 22. 21:21
  „Milyen elit fiatalokról beszélsz? Ebből is látszik, hogy nem ismerted Norbit. Az elit fiatalok nem ezer éves opellal járnak, hanem BMW-vel meg Audi Q7-el...”
 • 21. Makó 2008. május 22. 21:15
  „Ha ez igy van tessék mondani miért nem a rendőrségen nyilatkozik miért a lap hasábjain?Biztos,hogy ez publikus?”
 • 20. patron 2008. május 22. 21:04
  „Nem érdekel andrás, hogy mit mondasz, mert ez már túlmutat ezen az eseten. A jövő szőrnyűnek látszik, de nagyon, ha ilyen az elit fiatalok színvonala. Nincs barátság, csak beszéd és gyűlölet utána betyárbecsületből. Az a p annyira egyszerűnek látszik a hozzászólások tükrében, hogy nem talál ki ilyet magától.”
 • 19. No Thanx 2008. május 22. 20:47
  „Ne haragudjatok, de egy településen éltek, tragédia történt nálatok, és akkor itt osztogatják egymást?? Ne már, fognátok már össze. Pofont adni annak, a másikat gyilkosokhoz hasonlítani.. ne mááár.”
 • 18. Sanyika84 2008. május 22. 20:43
  „9
  elmondanád nekem,hogy mire számitasz? Arra hogy azt mondják,Norbika egy angyal?Gondolom a barátod volt,de azért gondolkozhatnál józanul..Egyébként nézd meg,elég érdekes,hogy csak a barátai védik és mindenki más az ellenkezőjére gondol.Most még csak gondol,de napokon belül kiderül .és ha esetleg az ellenkezője annak amit állitasz,akkoris ennyire védeni fogod?”
 • 17. pofon 2008. május 22. 20:26
  „tisztahiszti összezagyvált itt mindent, felét se lehet érteni. Talán egy nagy átszállót kaphatna, hátha az segítene.

  " sokszor ájulós tipp volt a lácsó. " <-- ez mi a tököm?”
 • 16. jodo 2008. május 22. 20:25
  „Tisztahiszti! Szerintem erősen túlzol!A gyilkosság helyszine közelében élek,és igenis nyugodt "biztonságos"környék! Ehhez képest sűrün látok rendőr autót cirkálni,pedig nem a milliomos negyed.Szerintem kiváló munkát végeztek a nyomozók!”
35 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Makói gyilkosság - megrázó vallomás a Fűtő utcában

Makó - Mécsesek és virágok borítják annak a makói háznak az ablakait és a bejárati ajtó előtti… Tovább olvasom