Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Makói pályázat a családról

Családi arcképcsarnok címmel képzőművészeti pályázatot hirdet a makói önkormányzat a térség általános és középiskolai tanulóinak.
A pályázat arra teremt lehetőséget, hogy a jelentkezők a családot bemutassák a képzőművészet sajátos eszközeivel, a fiatalok nézőpontján keresztül portré, csoportkép, életkép vagy más műfaj keretein belül. A pályázatra kizárólag festményt, grafikát, toll- vagy zsírkrétarajzot, kollázst, monotípiát várnak. Egy pályázó legfeljebb két alkotással jelentkezhet. A beküldött munkák mérete maximum 50X70 centiméter, minimum 20X15 centiméter lehet.

A pályamunkák hátulján pedig fel kell tüntetni a jelentkező nevét, címét, telefonszámát, az iskola és a felkészítő tanár nevét. A pályázati anyagot szakmai zsűri értékeli, a zsűri döntése alapján ítélik oda a díjakat és válogatják ki azokat a munkákat, amelyeket kiállítanak. A díjazottak könyvjutalomban részesülnek. A munkákat november 27-én délután négy óráig kell beküldeni a makói polgármesteri hivatalba, Karsai Ildikónak (6900 Makó, Széchenyi tér 22.).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Használóra vár a volt székház

Fél éve ürült meg az az épület, amelyben a Makói Rendőrkapitányság működött. Most az önkormányzaté a… Tovább olvasom