Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Makón ülésezett a Fidesz megyei választmánya

A Fidesz megyei választmánya kiáll Martonosi György mellett, akit eddigi képviselői munkája alapján alkalmasnak tartanak arra, hogy jövő tavasszal ismét elnyerje a makói választók bizalmát – hangzott el a választmány Makón tartott ülésén.
Első ízben rendezte tanácskozását pénteken este a Fidesz-Magyar Polgári Szövetség választmánya Makón. Az ülés első néhány percében Lázár János megyei elnök elmondta: a választmány kiáll Martonosi György honatya mellett. Mint emlékezetes, a képviselő két közeli munkatársa ellen sajtórendészeti vétség gyanújával folyik eljárás a Polgári Szó című kiadvánnyal összefüggésben. Mint Lázár fogalmazott, Martonosi a parlamentben és a megyei közgyűlésben is kiemelkedő munkát végez, jövő tavasszal harmadszor is méltó lehet a térség lakóinak bizalmára.

Az ülést most azért Makón tartották, mert a párt számára az itteni szociális problémák megoldása fontos feladat – hasonlókat a megye minden választókerületében fognak tartani. Az is elhangzott, hogy a párt önkéntes csapatába már több ezren jelentkeztek, és a választmány szomorú amiatt, hogy a megyebeli MSZP-s képviselők is leszavazták az itt élők érdekében tett fideszes költségvetési módosító javaslatokat.

A megnyitót követően Martonosi György lapunknak elmondta: a Polgári Szó ügyében indult nyomozás fejleményeiről annyi információja van, hogy személyi titkárát és kampányfőnökét a napokban újra ki akarták hallgatni, de ők nem tettek új vallomást. Lázár János arra a kérdésre, hogy mi a véleménye az ügy hátterében állítólag húzódó, makói jobboldali belviszályról, azt mondta, feszültségekről nincs tudomása, a választásokra egységesen készülnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Felújították a munkaügyi kirendeltséget Makón

Átadták tegnap a teljesen felújított makói munkaügyi kirendeltséget. A beruházás 46 millió forintba… Tovább olvasom