Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Mariska vitte bűnbe az olasz férfit - busszal csempészte a kábítószert

A Makói Járási Ügyészség vádat emelt azzal az olasz férfival szemben, aki közel másfél kilogramm marihuanát próbált meg Magyarország területére csempészni.

A  vádlott 2016. április 4-én lépett be Románia felől, Nagylak határátkelőhelyen Magyarország területére egy spanyol autóbusz utasaként. Az M43-as autópálya makói szakaszán a busz utasait ellenőrizték. Az olasz férfi bőröndjében, a huzat alá rejtve két zsákban 15 db fóliába csomagolva kábítószergyanús anyagot találtak. Az eljárás során megállapították, hogy az 1400 gramm össztömegű növényi ágvégződések kannabiszt tartalmaznak, amely kábítószernek minősül. A kábítószer mennyisége a jelentős mennyiség alsó határát meghaladta, de nem érte el a különösen jelentős mennyiség alsó határát.

A Makói Járási Ügyészség a vádlottat jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának bűntettével vádolja, amelyet behozott az ország területére. Bűnösségének kérdésében a Makói Járásbíróság fog dönteni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

304 ezres bérajánlat Makón, a Lidl-ben

304 ezres bérajánlat Makón, a Lidl-ben
Meggyőződtünk róla: valóban 300 ezer forint fölötti fizetéssel keres a Lidl makói áruházába főpénztárost, amint az index.hu is felhívta rá a figyelmet. Tovább olvasom