Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Mezei Virág lett Csongrád megye szépe - Fotók

A szegedi előválogatóról bejutott lányok utcai ruhában, bikiniben és estélyiben vonultak színpadra, megjelenésüket szakértő zsűri bírálta el.
– Nagyon örültem, alig mertem elhinni, hiszen nagyon erős volt a mezőny – mondta a 15 éves szegedi Mezei Virág, miután a fejére került a korona. Ő nyerte ugyanis meg 11 lány közül a Miss Alpok-Adria szépségverseny Hagymatikum fürdőben rendezett megyei fordulóját, azaz ő lett Csongrád megye szépe. Megtudtuk tőle, kíváncsiságból indult a versenyen, ugyanis vonzza a kifutó, érdekli a szépségipar – egyébként felszolgálónak tanul a hódmezővásárhelyi Corvin Mátyás Szakgimnáziumban. Első udvarhölgye Szivós Dalma, a második Kátai Renáta lett, a közönségdíjat pedig Vrabély Jázmin nyerte el.
 
Mezei Virág meghatottan vette át a koronát. Fotó: Frank Yvette - GALÉRIA

A verseny fő szervezője, Bihari Gábor lapunknak elmondta, a nemzetközi szépségverseny idén 31 éves, és a megyei fordulót most először rendezték Makón. A rendezvény és a kísérő programok megrendezésében a helyi önkormányzat, illetve makói vállalkozók segítettek. A szegedi előválogatóról bejutott lányok utcai ruhában, bikiniben és estélyiben vonultak színpadra, megjelenésüket szakértő zsűri bírálta el. Az idei országos döntőt, ahová Virág is bejuthat a középdöntőből, június elején rendezik Velencén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A gitár volt a legnépszerűbb hangszer: a húrok közé csapnak a honvédi gyerekek

A gitár volt a legnépszerűbb hangszer: a húrok közé csapnak a honvédi gyerekek
A makói Honvéd-program részeként gitároktatáson is részt vehetnek azok az itteni, főként roma… Tovább olvasom