Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Mindennap elolvassák a Délmagyarországot - 3 évtizede hűséges előfizetőnk a földeáki Varga házaspár

Földeák - Földeáki nyertesünket, a Varga házaspárt a faluban senkinek sem kell bemutatnunk, ők üzemeltetik ugyanis a főtéren működő takaros patikát. Ez sok munkával jár, de bárhogy alakul is a nap, arra mindig szakítanak időt, hogy lapunkat végigolvassák.
 – Különösen a lányom fog neki nagyon örülni, aki nagyon szereti az egészséges ételeket, italokat. Nagyon finom gyümölcsturmixokat fogunk vele készíteni – bontotta ki dobozából lelkesen tegnap délelőtt, otthonuk teraszán nyereményét előfizetői akciónk újabb nyertese, Varga Károlyné. Mint mondta, egyébként is tervezték, hogy hamarosan vesznek egy hasonlót – most már nem kell rendelniük, megkapták előfizetői hűségük jutalmaként. Máskor is pályáztak már, és nagyon örülnek, hogy most rájuk mosolygott a szerencse. – Nagy segítség lesz, különösen nyáron fogjuk sokat használni – tette hozzá Vargáné.
Vargáéknak jó szolgálatot fog tenni nyereményük. Fotó: Szabó Imre
Vargáéknak jó szolgálatot fog tenni nyereményük. Fotó: Szabó Imre
Nem túlzás azt mondani, hogy a házaspárt Földeákon mindenki ismeri, ők üzemeltetik ugyanis a főtéren található helyi patikát. Lapunknak több mint három évtizede rendszeres olvasói, előfizetői. – Hogy mikor tudunk időt szakítani az olvasásra, az attól függ, mekkora a forgalom – mesélték. Egy biztos: nem múlik el úgy nap, hogy ne olvasták volna el az aznapi lapot az elejétől a végéig. Tetszik nekik, hogy a sportrovat még a kis falvak sporteseményeivel is foglalkozik, és mindig örömmel veszik kézbe a mellékleteket. A feleség, Márta különösen a szombati számokat forgatja örömmel – mint mondja, olyankor van igazán ideje elmerülni az olvasnivalóban.

A praktikus berendezést, annak alkatrészeit a ház asszonya kíváncsian vette sorra, ahogy egymás után emelte ki őket a dobozból. Mindjárt elkezdte böngészni a magyar nyelvű használati utasítást is. – Nem fogunk sokáig várni a kipróbálással! – mondta mosolyogva.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hamarosan újranyit a Portékatár

Két legyet ütött egy csapásra legutóbbi ülésén a makói képviselő-testület: sikerült hasznosítani az évek óta üres Korona egy részét, ráadásul a helyi kézműveseket is lehetőséghez juttatta portékáik eladásához. Tovább olvasom