Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Molnár Ágnes: Nem egyedi a makói fürdő esete

Makó - Késve érkezett tegnap Makóra a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium uniós beruházásokért is felelős államtitkára, Molnár Ágnes, ezért elmaradt az épülőben lévő fürdő bejárása.
A meghirdetett sajtótájékoztatót is a Fidesz-irodában tartotta meg, nem az eredeti, Marczibányi téri helyszínen – pedig ott nemcsak Fidesz-szimpatizánsok, képviselőjelöltek, hanem Buzás Péter MSZP-s polgármester, szocialista képviselőjelöltek és városházi dolgozók is nagyon várták.

A sajtótájékoztatón Molnár Ágnes elmondta: nem egyedi, hogy a makói fürdőberuházásnál fel kellett függeszteni a finanszírozást, a korábbi kormány ideje alatt sok szabálytalan projektnek engedtek zöld utat. Ezeket most szabályossá kell tenni. Hogy ez a fürdő esetében mikorra sikerül, a projekt gazdáján múlik. Az államtitkár vendéglátója, Mágori Józsefné parlamenti képviselő, fideszes polgármesterjelölt hozzátette: a minisztériumból azt az ígéretet kapta, hogy megválasztása esetén ehhez minden szakmai segítséget megkap.

Olvasóink írták

47 hozzászólás
 • 47. TihanyiZ 2010. október 05. 22:49
  „"csintaratta"

  Heh, és én még azt hittem, hogy csak Csikota karnagy úr nem tudja kimondani ezt az igen bonyolult szót :-)”
 • 46. Ungarn 2010. október 02. 19:05
  „macusnéni! Mibe fogadunk hogy péniszed van?”
 • 45. macusnéni 2010. október 02. 19:02
  „A fürdő beruházás egy kidobott pénz a mai világban.Ahol az emberek naponta számolgatják a kis pénzüket,hogy kihuzzák -e a következő fizetésig,vagy a nyugdijig?Kinek lesz pénze ezreket kifizetni,hogy egyszer lebirja öbliteni a lábát,vagy körbenézzen,hogy hova szórták el a pénzüket.Ott van Szeged,egy nagy bukta Botkával együtt.A városban közlekedni nehéz,feldúrt utak,kikövezett Kárász,hogy a padokon legyen hol heverni a hajléktalanoknak.A Mars tér még nincs kész,de avatjuk,Nagy csintaratta a Budapesti úton a Hanza új telepe.Ahol a munkaerők egymásnak adják a kilincset,mikor megkapják az első hónapi bércédulát,ahol,se túlóra se pótlék,se délutáni,se éjszakai.,s kilépnek. Az biztos,ha nem kormánypárti a polgármester,akkor úgy jár,mint a cigánygyerek az első nap a bandában való hegedülés után,amikor a primás a jattot osztja szét"járni jár,de nem jutott ".”
 • 44. pisces 2010. október 02. 14:33
  „Ha Orbán Viktor tudná mit művel Mágoriné és családja, már intézkedett volna. A Fidesznek is nehezen vállaható Mágoriné ostobasága, ezért megbocsájtható, ha a fideszesek Márton Imrére szavaznak.”
 • 43. czinegelala 2010. október 02. 14:06
  „A Fidesz-KDNP 64%-os előnnyel vezet a közvélemény kutatásokban.
  A magyar nép tudja, hogy csak Fideszes vezetésű önkormányzatok tudnak pénzt vinni a településeikre.
  Mindenki más esélytelen erre.

  Makón is a Fidesz jelöltjeire szavaznak, hogy Makóra pénz jöjjön, ne süllyedjen még mélyebbre.”
 • 42. pisces 2010. október 02. 13:26
  „A közvéleménykutatások szerint, Márton Imrének akár győzelemre is van esélye a holnapi választáson!!! Persze jóval nagyobb lenne M.I. esélye, ha az esélytelen Mágoriné időben visszalépett volna!”
 • 41. czinegelala 2010. október 02. 11:35
  „Kedves hal. Úgy látom nagyon meg akarod érteni egy olyan párt belső életét, amihez soha az életben semmi közöd nem lesz.”
 • 40. pisces 2010. október 02. 11:26
  „Kedves 36.! Ez így nem igaz! Pont a párttámogatottak, tagok, akiknek meg kell érteniük, hogy máshová jobban kell a pénz! Őnekik aztán végleg semmi szavuk, ha csak pártjuknak nem illusztris képviselői. Mágoriné nem név a fideszben, nincs meghatározó szerepe, új ember. Ráadásul a volt polgári körösökkel szemben mindig is volt egy kis fenntartás, persze ez belső ügy! Ez a párt nagyon zárt vezetését tekintve, ami helyes is, és látjuk versenyhelyzetet teremtettek, ahol valaki vagy felveszi a fordulatot, és feltudja építeni magát, vagy kikerül a pikszisből! Ez így van jól! Ha, úgytetszik Mágorinénak most bizonyítania kell, de látható ez nemigen sikerül, nincs stábja, vagy rettenetes gyenge!”
 • 39. marczibanyiter 2010. október 02. 10:28
  „Kósa is kapott pénzt. Lázár is. Sőt, Nógrádi is az előző kormánytól. Kirakategyüttműködés mindig kell. Nem az öröklétnek szól a kormányzati pozíció, mind tudja ezt...”
 • 38. czinegelala 2010. október 02. 08:44
  „zerge: Gyurcsány emberének, Búzásnak, a kormány keresztbe is tesz. Az Hétszentség.”
 • 37. kergezerge 2010. október 02. 08:12
  „goldfish
  Amit írtál hülyeség... nem kell nekünk Mágoriné, menjen inkább dughagymázni az neki való munka, a polgármesterséget pedig hagyja olyan emberre aki ért is hozzá, s oda tudja tenni magát, még akkor is, ha egy gerinctelen kormány keresztbe akar tenni... Mindenki menjen el szavazni, hogy ne Mágoriné legyen a polgármester!!!!”
 • 36. goldfish 2010. október 02. 07:02
  „Szerintem még mindig Mné a legkisebb rossz a 3 jelölt közül!

  Tetszik - nem tetszik: pénzt csak ő tud hozni majd Makóra! A másik 2 jelölt meg majd adja be a vesztes pályázatokat és pár év múlva majd 15 ezer alá esik Makó lakossága. :-(

  Ez a svájci cég is kormányzati segítséggel talált ide!

  És sajnos ezek a frissen betelepült cégek egy darabig még nem fognak helyi adót fizetni ide a makói kasszába... :-(”
 • 35. pisces 2010. október 01. 19:11
  „Kedves 34.! A budo ide nem jó példa, mert ott tiszta, szemből-szembe küzdelem folyik, és véletlenül sem jut eszébe egy gyalogos földművesnek nekimenni egy szamurájnak! Itt meg ugyebár etikából, és politikai marketingből igencsak képzetlen csapat próbálkozását láthatjuk, akik saját magukat pofozzák le a színről, tehát Márton Imrének nincs sok tennivalója, minthogy eltakarítsa a romokat, amit ez a társaság hagy magaután! Komolyan kérdezem, kedves Mágoriné nincs a csapatában egyetlen hozzáértő ember? Már megint szakértő nélkül maradt?”
 • 34. Ungarn 2010. október 01. 16:14
  „Ez a szórólap is egy tetű húzás. Gratulálok a kiötlőjének! Ja,az autó aranyszínű,nem okkersárga. Ne firtassuk hogy ki miből él. Egy biztos,nem a parasztok lehúzásából. Én "lebudóznám" ezeket a semmirekellő makói fideszeseket! :)”
 • 33. Tony_Soprano 2010. október 01. 15:43
  „Jó ez a szórólap miből él Mártom Imre?! Bejött neki az élet:):D Egyébként kinek mi a faxom köze van hozzá ki miből él, én például pénzből, hol forintból hol lei_ből!:O:)”
 • 32. Gabriel13 2010. október 01. 13:20
  „A politikusok egymással vitáznak, közben elsikkad a város érdeke. Egy félig kész beruházás esetén csak az lehet a kérdés, hogyan lehet megvalósítani. És még szép is lenne a fürdő.”
 • 31. pisces 2010. október 01. 12:25
  „Kedves 30.! Mágoriné és csapata esetében már régen semmilyen szakmai hátteret nem érezni! mint egy önjáró pokolgép rombolja le saját nimbuszát. Lehet a fidesz magára hagyta? Nehezen tudom elképzelni ennyi bakit elnéznek neki? Vagy a tányér nem egyenes, vagy a leves görbe!!!”
 • 30. Luckylaci 2010. október 01. 12:06
  „Nekem az az utolsó mondat nyílt zsarolásnak tűnik! Mert? Ha nem választják meg,akkor alánkvágnak? Eddig akárhányszor nyilatkozott Mágoriné,annyiszor öngólt rúgott! - Most menthetett volna valami ilyesmi mondattal ,hogy - ha megválasztanak,ha nem, én a parlamenti képviselői helyemről mindent meg fogok tenni,hogy Makón befejeződjön a megkezdett építkezés! Ennyit kellett volna tennie és máris szimpatikusabb lett volna,de ezzel ismét csak az ellendrukkereinek táborát erősítette! Már maga a Fidesz sem veszi őt komolyan.”
 • 29. marczibanyiter 2010. október 01. 11:07
  „Nimá´, Németh Pali bátyánk LMP-s lett! Vagy Svájcból importált bolsevik, mint Lenin. :)

  ,,nemzetközi imperialisták" - 1990 óta ezek mi vagyunk, de nem? Kérdezzük csak erről meg Fidel Castrót! :))”
 • 28. embör 2010. október 01. 10:28
  „Nézzétek meg az Ász 2008 jelentését, a legtöbb hazai fürdőfejlesztés kapcsán már akkor erről ír :kitoldó megtérülések,mulasztások,odavetett, nem reális paraméterekkel bíró tanulmányok, rossz számítások.Nagyi 8 prognózisa, valószínűsíthető”
47 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkészült a magán- zeneiskola épülete Makón

Makó - Elkészült a makói magán-zeneiskola központi épülete egy 130 milliós beruházás… Tovább olvasom